in ,

Redport Capital anunță o cifră de afaceri de peste 100 milioane de Lei în anul 2023

Valoarea de vânzare a proiectelor din portofoliul Redport Capital este estimată la peste 350 milioane de Euro. Redport Capital va dezvolta în următorii 6 ani peste 2000 de unități în Noul Nord al Bucureștiului

București, 1 februarie 2024 – Grupul Redport Capital, fondat în anul 2016 de Cosmin Savu-Cristescu, anunță o cifră de afaceri de peste 100 milioane de Lei pentru anul 2023. În ultimii ani, compania a securizat un portofoliu de terenuri de peste 6 hectare în zona Petrom City – Străulești – Dămăroaia, unde în cadrul proiectelor The Level Apartments și Infinity Nord va dezvolta peste 2000 de apartamente și 15000 mp spații comerciale. Valoarea totală de vânzare (GDV) este de peste 350 milioane de Euro.

În cursul anului 2023, Redport Capital a livrat și vândut integral Faza II a proiectului The Level Apartments și a tranzacționat peste 200 de unități în cadrul tuturor proiectelor grupului, contribuind astfel la o cifră de afaceri consolidată de peste 100 de milioane de Lei.

Rezultatele raportate pot fi atribuite mixului echilibrat și eficient între un produs de calitate la un preț corect și alegerea strategică a zonei Străulești, care deja se conturează în Noul Nord al Bucureștiului, respectiv unul dintre principalii poli de dezvoltare sustenabilă din capitală, ce vor oferi un mediu inovator și modern pentru viitorii proprietari.

Grupul Redport își afirmă angajamentul constant pentru inovare, marcând astfel un an plin de progres și transformare. În 2023, grupul și-a consolidat echipa cu profesioniști de elită, aducând competențe și expertiză semnificative în diverse domenii. În plus, a demarat un proces exhaustiv de digitalizare a tuturor operațiunilor sale, marcând un pas esențial către eficiență și adaptare la cerințele pieței moderne.

Tot ca o inițiativă care marchează o evoluție în parcursul companiei, o reprezintă extinderea portofoliului său de investiții și planificarea unor sume ce depășesc 200 de milioane de Euro ce vor fi alocați în dezvoltarea de proiecte rezidențiale, fapt care le asigură poziția printre cei mai importanți jucători de pe piața imobiliară din România.

Ne bucurăm să anunțăm că am atins obiectivele financiare pentru anul 2023, demonstrând angajamentul nostru de a oferi calitate și excelență în toate aspectele afacerii noastre. Proiectul The Level Apartments a fost un succes remarcabil, marcând o etapă semnificativă în evoluția Redport Capital, iar lansarea Infinity Nord va fi atât o extindere naturală a portofoliului nostru, cât și o dovadă a viziunii noastre pe termen lung pentru dezvoltarea urbană sustenabilă.

În prezent, suntem încântați să vedem o impresionantă listă de așteptare și rezervări din partea clienților interesați, fie că sunt utilizatori finali în căutare de o nouă locuință, fie investitori atrași de potențialul de creștere al zonelor în care ne desfășurăm activitatea. Această cerere constantă subliniază capacitatea noastră de a identifica și depăși așteptările clienților, consolidând reputația Redport Capital ca un lider în domeniul dezvoltării imobiliare.“, declară Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital.

The Level Apartments Faza III a depășit în decembrie 2023 borna de 70 de apartamente pre- vândute, însumând o valoare totală de peste 10 milioane de Euro.

Până în prezent au fost finalizate și vândute integral către proprietari primele două faze ale proiectului The Level, ce însumează 175 de apartamente plus parcări și spații comerciale, cu o valoare de vânzare de peste 25 milioane de Euro. Fazele III și IV vor fi livrate până la finalul anului 2025, respectiv 2026 și vor curpinde 350 de unități, cu o valoare de vânzare estimată la peste 60 milioane de Euro.

The Level Apartments este conceput ca un proiect sustenabil pe termen lung, în construcția căruia au fost prioritizate materialele durabile și tehnologiile prietenoase cu mediul. Eficiența energetică este un element esențial în construcția unui ansamblu rezidențial modern, iar ca element de noutate față de primele două faze, cea de-a III-a dispune de panouri fotovoltaice și solare, care nu numai că reduc costurile lunare ale locatarilor, dar contribuie și la conservarea resurselor naturale și la creșterea calității vieții în ansamblu. În completare, pentru a oferi un mediu mai sănătos pentru locuitori, în cea de-a III-a fază s-a acordat o atenție deosebită spațiilor verzi, motiv pentru care o treime din suprafața ansamblului se compune din grădini generoase amplasate la parter.

Redport Capital va începe anul acesta și construcția primei faze a proiectului Infinity Nord, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, o adevărată destinație pentru Nordul Capitalei. Întreg ansamblu, estimat a fi finalizat în anul 2030, cuprinde un număr total de 1.250 de apartamente, 1.500 de locuri de parcare și facilități diverse, inclusiv spații comerciale, servicii medicale și de educație.

*** 

Despre Redport Capital

Grupul Redport a fost fondat în 2016 de Cosmin Savu – Cristescu şi reprezintă un grup de companii specializate în construcţii, investiţii, dezvoltare şi management de proiecte imobiliare. Compania a finalizat până în prezent Fazele I și II din proiectul The Level Apartments, iar Fazele III si IV sunt în curs de dezvoltare.

Tot din portofoliul Redport Capital face parte și Infinity Nord, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, ce va fi livrat până la finalul anului 2030.