in ,

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a oferit consultanță America House în vederea reînnoirii contractelor de închiriere pentru un total de 2.000 mp cu Mastercard, PAID şi o entitate din sectorul IT&C.

Anul 2024 a început pentru America House cu semnarea reînnoirii contractelor de închiriere pentru un total de 2.000 de metri pătraţi cu Mastercard, PAID şi o companie din sectorul IT&C, iar de consultanța pentru aceste prelungiri de contracte s-a ocupat societatea Țuca Zbârcea & Asociații. De aici extragem nevoia de asistență juridică profesionistă în astfel de negocieri importante.

David Hay, fondator şi CEO of ADD Value Management SRL, acţionar în cadrul America House, declara că reînnoirea contractelor de închiriere ale Matercard, chiriaş al America House în ultimii 15 ani și al PAID, chiriaş al America House în ultimii cinci ani, confirmă parteneriatul puternic pe care America House îl are cu cei care îi devin chiriași.

Potrivit analizei realizate de Fortim Trusted Advisors, membră în alianţa BNP Paribas Real Estate, volumul record al prelungirilor de contracte de închiriere a sediilor de birouri în 2023, în București, cumulează o suprafaţă totală de 266.904 mp, depăşind închirierile de spaţii noi.

Sursă: zf.ro