in ,

Cum ne putem bucura de viața la serviciu, trăind în armonie cu regulile companiei?

Cu toții știm expresia „Când viața îți dă lămâi, fă-ți din ele o limonadă!”. Ei bine, așa se întâmpla în viața de zi cu zi și tot așa este și viața într-o companie.

Lămâile companiei sunt, în principal, regulile corporatiste la care trebuie să ne adaptăm și pe care trebuie să le integrăm în viața noastră. Cum? Făcând limonada, desigur!?

Din acest motiv, SkyTower & ByTower organizează, pentru chiriași, workshopul LĂMÂILE ŞI CORPORAŢIA, care va deschide seria de workshopuri din 2024.

Acest workshop interactiv răspunde la întrebarea din titlul articolului – Cum ne putem bucura de viața la serviciu, trăind in armonie cu regulile companiei?

Evenimentul va avea loc marți, 6 februarie, de la 17:00, în amfiteatrul SkyHub Events Centre. Între 17:00 și 17:30, participanții se vor strânge în amfiteatrul SkyHub pentru o limonadă fresh făcută la Thermomix, iar de la 17:30 se dă startul la făcut limonada în corporație.?

Workshop-ul LĂMÂILE ŞI CORPORAŢIA, susținut de psih. Ximena Stefan, deschide o întreaga serie de ateliere gratuite pentru comunitatea SkyTower si ByTower.

Înscrierile se fac prin formularul de mai jos:

https://forms.gle/eSMbz1voSRMQ2hYB8