in ,

High Garden East a vândut 30% din prima fază a ansamblului rezidențial

Comunicat de presă transmis

În doar 60 de zile de la lansarea proiectului High Garden East, au fost vândute peste 30% din apartamentele din prima fază a dezvoltării.

Construcția High Garden East a început în luna noiembrie 2023 și are prevăzute 522 unități în prima fază, cu termen de livrare luna decembrie 2024. În total, proiectul va avea 750 de locuințe, iar termen de finalizare a ansamblului este luna mai 2025.

Investiția totală a High Garden East se ridică la 40 milioane de euro.

Ansamblul rezidențial High Garden East este amplasat în zona Doamna Ghica a Capitalei – o zonă în plină expansiune – și este dezvoltat de compania Excelsior Construct & Development, firmă care îl are ca unic acționar pe Petre Niculae, afiliat și la alte companii din industria imobiliară: Pedro Company Constructexim, ARQA sau Exigent Development.

“Zona Doamna Ghica, unde se află ansamblul High Garden East, este una extrem de interesantă pentru noile dezvoltări rezidențiale, o zonă cu mult potențial pentru o calitate foarte bună de locuire, având o densitate mai scăzută, cu multe facilități și acces facil la infrastructura de transport în comun și către toate zonele importante din București.  Îmi doresc să livrez și prin acest nou proiect locuințe de calitate superioară, așa cum am făcut în permanență în cei peste 30 de ani de activitate în piața imobiliară”, spune Petre Niculae, fondatorul Excelsior Construct & Development.

Constructorul ansamblului este compania de construcții Pedro Construct, iar de vânzările proiectului se ocupă, în exclusivitate, firma de consultanță imobiliară North Bucharest Investments.

În etapa de pre-sales au fost realizate vânzări și semnate promisiuni de vânzare pentru un număr de peste 150 de apartamente din totalul de 522 pe care le are proiectul în această primă fază. Este o performanță importantă ce a avut loc în mai puțin de două luni de la lansarea proiectului în piață”, anunță  Vlad Musteață, CEO – North Bucharest Investments.

Cu finisaje de o calitate superioară și cu apartamente predate la cheie, ansamblul High Garden East prezintă facilități precum, spații comerciale la parter, pistă de alergat, sală de sport, două nivele de parcare subterană. Proiectul oferă apartamente de tip studio, două, trei și patru camere, iar prețurile pornesc de la 55.800 euro plus TVA.


Despre High Garden East

Societatea care dezvoltă High Garden East este Excelsior Construct & Development, companie deținută în totalitate de Petre Niculae.

Petre Niculae a început activitatea în industria imobiliară în anul 1993 când a fondat societatea Pedro Company Constructexim. De-a lungul celor peste 30 de ani de activitate, a construit mai multe ansambluri rezidenţiale semnificative din Bucureşti: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments.

Petre Niculae este și parte din compania ARQA – o companie de dezvoltare imobiliară, deținută împreună cu asociatul său, Florin Ababe, și care are în plină dezvoltare ansamblul Jolie Village din zona de Nord a Capitalei.

De-a lungul carierei sale, Petre Niculae a dezvoltat proiecte și ca parte dintr-o altă firmă de dezvoltare imobiliară – Exigent Development.


Despre North Bucharest Investments

North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din segmentul imobiliar rezidenţial, ce activează pe două linii de business – activitate investiţională şi servicii de intermediere.

NBI Group a fost fondat în anul 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad Musteață, iar din vara anului 2022 a intrat și pe piața din România.

Grupul NBI a înregistrat peste 400 de tranzacții imobiliare în 2023, în blocuri noi din zona de Nord a Capitalei. Doar în ultimul an, cifra de afaceri a companiei s-a dublat de la 20 de milioane de lei, la 42 milioane de lei.

Pentru anul 2024, compania preconizează dublarea cifrei de afaceri.

NBI gestionează cele mai importante ansambluri rezidențiale din zona de Nord a Capitalei, iar activitatea companiei se diferențiază prin servicii dedicate de digital marketing, consultanță de vânzări cu experiență în vânzarea ansamblurilor rezidențiale noi și o comunicare customizată a ansamblurilor din portofoliu pe social media, toate acestea maximizând rezultatele de vânzări ale tuturor ansamblurilor rezidențiale din portofoliul companiei.