in ,

Nordis Group anunță deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 *****

Nordis Group marchează 15 ani de excelență în imobiliare prin deschiderea Hotelului Nordis Mamaia de 5 stele

Nordis Group încheie 2023 prin cea mai mare investiție hotelieră din România din ultimii 30 de ani și cel mai mare hotel de leisure din CEE.

“Ne pregătim pentru cel mai bun an din istoria Nordis, întrucât zilele acestea deschidem Hotelul Nordis Mamaia și intrăm în etapa de soft opening. Organizăm un Revelion extravagant pentru a sărbători împreună cu partenerii și clienții noștri acest moment extraordinar.

Hotelul Nordis Mamaia 5 ***** reprezintă o investiție majoră de cca 100 milioane euro, din totalul de 400 milioane euro, valoare estimată a întregului resort la momentul finalizării. Este un proiect prin care ne dorim să dezvoltăm turismul de lux din România, contribuind la poziționarea țării noastre ca destinație turistică de top în regiune.”, declară Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Sursa: Nordis Mamaia
Sursa: Nordis Mamaia

Până în prezent, la Nordis Mamaia au fost semnate 625 de contracte de vânzare, iar procesul continuă, tot mai mulți cumpărători devenind astfel proprietari de drept. Albumul Proud Owners este disponibil pe pagina oficială de Facebook Nordis Group.

Sursa: Nordis Mamaia

Detaliile cu privire la prețuri pot fi regăsite pe site-ul oficial.

Sursa: Nordis Mamaia