in ,

Video Exclusiv! Nicoleta Manea, CEO & Director de creație Nestelli: “Îmi doresc ca Nestelli să fie moștenirea mea pentru Anastasia, fiica mea. Vreau să o învăț să gradeze diamante de la 7 ani, dacă se poate.”

Oferind concepte de design spectaculoase, cu o atentie deosebita asupra detaliilor, creatiile Nestelli reflecta stilul personalitatilor puternice.

YouTube player

 

Despre Nestelli

O metamorfoza a referintelor culturale ale deceniilor trecute ajustate la modernismul prezentului, casa Nestelli prezinta o selectie de bijuterii luxuriante care iti evidentiaza stilul personal.

In inima casei Nestelli se afla o poveste ce imbina creatia, mostenirea si eleganta intr-un univers fascinant. Fondatoarea si directorul de creatie Nestelli, Nicoleta Manea, a gasit in fiica sa, Anastasia, sursa de inspiratie pentru a da nastere unor colectii de bijuterii care sa depaseasca trecerea timpului.

Nestelli reprezinta o calatorie plina de sens si emotie, unde fiecare creatie are o poveste de spus si o mostenire de onorat.

Cu Anastasia drept muza, Nestelli isi propune sa creeze bijuterii ce vor ramane in familii de-a lungul generatiilor, reprezentand o celebrare a creativitatii si a legaturilor speciale, a frumusetii care transcende timpul.