in ,

Succesul înregistrat cu The Level Apartments a introdus un nou proiect, Infinity Nord. Interviu exclusiv, Bogdan Gubandru, Company Director, Redport Capital

Cu un proiect ce a inițiat numele companiei pe piața de Real Estate din România, The Level Apartments, în zona Străulești, sub viziunea lui Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director Redport Capital. Proiectul boutique a fost confirmarea că planurile de început au fost bine gândite, astfel dezvoltându-se și a doua fază.

“Cel mai important a fost faptul că Dan Șucu, fondator Mobexpert, a avut încredere în viziunea noastră, devenind partenerul nostru în aceste proiecte. Împreună cu acesta, am pus bazele unui alt proiect – Infinity Nord, un proiect de referință.” afirmă Bogdan Gubandru, Company Director.

Infinity Nord este provocarea companiei, întrucât, prin acesta, se dorește a se reda zonei, în trecut industruale, un nou contur.

45 000 mp de teren includ, sub o dezvoltare mixtă – rezidențial și retail, galerii comerciale, peste 1 000 de unități locative. Design Internațional este casa de arhitectură care va crea conceptul acestui proiect.

“Infinity Nord vine la pachet cu standarde internaționale. Vorbim despre un cartier gândit cu respect pentru cei care îl locuiesc, construit și cu respect pentru natură̆ și tot spaț̦iul care îl înconjoară̆. Din punct de vedere structural, proiectul va cuprinde un sistem de smart building şi un prototip de sistem de smart city care să̆ acopere întreg cartierul, spre exemplu – panouri fotovoltaice pentru a asigura iluminatul în zonele comune. Proiectat în jurul unor elemente unice și futuriste care încurajează ideea de mobilitate urbană̆ și dezvoltare durabilă̆, Infinity Nord cuprinde zone mari de agrement în aer liber, locuri de joacă̆, spaț̦îi de retail, dar și o zonă centrală̆, denumită̆ Infinity Plaza, gândită că un punct de reper în complex, un viitor loc de întă̂lnire pentru membrii viitoarei comunită̆ți. Din punct de vedere arhitectural, toate apartamentele sunt prevăzute cu terase largi, iar spaț̦iile publice și semi private se desfă̆șoară̆ interconectate în întreg complexul. Locuitorii și vizitatorii se pot plimbă̆ prin spaț̦îi verzi, piețe și bulevarde sau se pot bucură̆ de sculpturi supradimensionate poziționate în puncte cheie din cartier.” Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director Redport Capital.

În interviul acordat echipei Legal Marketing, Bogdan Gubandru ne oferă detalii despre proiecte, cifre și viziune.

YouTube player