in , , , ,

Ionuț Negoiță vorbește despre lansarea celui mai amplu proiect de regenerare urbană din București: HILS REPUBLICA

Am putea spune că piața imobiliară este ușor rigidă, poate datorită clădirilor sau, mai în detaliu spus, al materialelor de construcții care nu exprimă nimic.

Dar piața imobiliară, cu tot ce implică, este mai mult decât atât. Redarea de suflu unor locuri abandonate prin crearea de comunități este punctul spre care orice dezvoltator tinde.

Ionuț Negoiță a tins spre mai mult. A pornit de la o idee, iar 5 ani mai târziu se află în față noastră, discutând despre această idee scalată.

YouTube player

Ionuț Negoiță, Founder and CEO HILS Development a vorbit cu echipa “Legile Afacerilor” despre lansarea celui mai important proiect de regenerare urbană Mixed Used. HILS Republica, așa cum este denumit proiectul, este rodul unor idei îndrăznețe, planuri și schițe traduse în cifre impresionante.

Pe o suprafață de 180 000 m2, proiectul va oferi 5 000 de locuințe celor 12 000 de locatari. Nelipsitele spații verzi, zone comerciale, suprafețele pentru birouri, toate aceste piese vor construi un puzzle ce va reprezenta conceptul de “oraș în oraș”, o rețea integrată de facilități, în linie cu viziunea HILS Development de dezvoltare a comunității.

Strategia ce a stat la baza acestui proiect se descrie prin dorința de a reda locuitorilor din zona fostei platforme industriale Faur-Republica ceea ce anul ’90 le-a răpit.