in , , ,

Radu Drăgușin, noul star al naționalei României și Andrei Ștefan, Partener STC, în momentul T0 al unui parteneriat

Radu Drăgușin investește în Quartier Azuga. Anunț oficial!

Radu Drăgușin, unul dintre actorii principali ce a condus echipa națională către calificarea la Euro 2024 s-a lansat recent în mediul de business, mai exact, în zona de Real Estate. Fundașul celor de la Genoa a făcut public această decizie importantă la două zile după meciul câștigat de România în fața Elveției.

“Pentru mine este foarte important, deoarece reușesc să îmi aduc aportul la imaginea României în lume, o responsabilitate morală.” declară jucătorul.

Quartier Azuga este proiectul ce l-a făcut pe Radu Drăgușin să își schimbe percepția asupra viitorului său profesional, jucătorul explicându-și decizia în fața reprezentanților mass-media:

„Este un început pentru mine. Am ales să fac o investiție pentru că mi-a plăcut acest proiect. Mi-au oferit foarte multă încredere. Contează foarte mult să ne ducem spre o direcție de sustenabilitate. Iar acest proiect o face. Viața de fotbalist este scurtă și am înțeles acest lucru.”

Quartiez Azuga, proiect ce a primit distincția Romanian Property Awards la categoria “Dezvoltare rezidențială sustenabilă”, se apropie de finalizarea primei faze.

Suntem mulțumiți de cum decurg lucrările la prima faza, reușim să livrăm calitatea pe care o urmărim în timpul și bugetul pe care le-am setat la începutul proiectului. Urmează să pornim faza a două a proiectului cel mai probabil în primăvara anului 2024 considerând interesul ridicat din partea clienților arătat pentru proiect. Ne dorim să finalizăm tot proiectul până la finalul anului 2025.” a declarat Andrei Ștefan, Partener STC.

Proiectul Quartier Azuga depășește semnificativ minimele nZEB (nearly zero emission building), noul standard impus încă din 2021 pentru noile clădiri rezidențiale autorizate.

Feedback-ul este unul pozitiv, cliențîi sunt din ce în ce mai informați cu privire la soluțiile pe care le utilizăm și înțeleg că la Quartier Azuga descoperă un proiect sustenabil și modern, ce reprezintă noul standard de dezvoltare rezidențială. Suntem pionieri în București, România în general, din acest punct de vedere, reușind să aducem un produs rezidențial eficient energetic, ce depășește semnificativ minimele impuse de standardul nZEB, într-o gamă de prețuri competitivă.” conchide Andrei Ștefan, Partener STC.

Radu Drăgușin și Andrei Ștefan au făcut public acest parteneriat chiar pe șantierul proiectului aproape de finalizare.

Deși numele jucătorului va avea ecou mult timp de acum înainte în lumea fotbalului, acesta a dezvăluit că implicarea în acest nou business, prin investiția în Quartie Azuga, îi va aduce o stablitate profesională după ce își va încheia capitolul în fotbal.

Quartier Azuga