in , , , , , , ,

WIN ALLIANCE și HILS, parteneri la Sparkling Networking Events. Seara de 16 Noiembrie, liderii din Legal, Real Estate, Banking și Pharma într-un eveniment Lion House | Galerie foto

Legile Afacerilor revine pe DIGI 24

Secțiunea branduită și manageriată de Lion House vă aduce pe cel mai important site din România. Partenerii Legal Marketing, Romanian Property Awards se văd pe DIGI 24 cu cele mai interesante materiale de Legal și Real-Estate care evocă activitatea lor. Liderii celor două nișe de business primesc astfel încă un site extrem de important că trafic și notorietate în portofoliul aparițiilor prin Lion House.

Mulțumim pentru încredere, bucuria de a fi Parteneri și vă așteptăm cu multe surprize la Evenimentul de Premium Networking din 16 Noiembrie!

Legile Afacerilor la Profit News TV

Legile Afacerilor revine pe Profit News TV, studio dedicat, super prime-time, Miercuri seara la ora 21:00.

Andrei Cristea și Alexandra Marin prezintă emisiunea care invită de 12 ani cei mai importanți oameni din Legal, Real-Estate și nu numai. Liderii celor două nișe de business sunt la Profit News TV grație parteneriatelor cu Legal Marketing și Romanian Property Awards. Emisiunea care a făcut istorie pe piața televiziunii de business beneficiază de pachet grafic și de branding cu totul nou, interfață interactivă și nou slot orar de difuzare, cel mai bun din televiziune.

Noutatea constă și în faptul că fiecare ediție are știre dedicată a două zi în toate buletinele de știri difuzate de Profit News TV. Partenerii Legal Marketing și Romanian Property Awards au începând din acest moment o super-expunere pe cele mai importante două surse mass-media citate în România: DIGI 24 și Profit.ro.