in , , ,

RentGuard – Soluția inovatoare pentru managementul proprietăților de închiriat

Un material de: RentGuard

În ultimii ani, piața imobiliară din România a evoluat semnificativ, iar interesul pentru proprietăți rezidențiale și pentru proiectele build-to-rent a crescut considerabil. Astfel, s-a dezvoltat și necesitatea unui serviciu care să faciliteze procesul de închiriere a apartamentelor, eliberând proprietarii de bătăile de cap asociate acestei activități. Însă, sectorul de property management este încă la început de drum și are nevoie de inovație, modernizare, dar și standardizare.

RentGuard a intrat recent pe piață ca un pionier în furnizarea de soluții digitale avansate pentru managementul proprietăților rezidențiale, aducând un suflu nou și mai multă eficiență în domeniul imobiliar din România. Echipa RentGuard s-a concentrat pe tehnologie și a creat o platformă ușor de utilizat, adaptată nevoilor actuale.

“Platforma RentGuard își propune să schimbe modul în care proprietățile sunt administrate în România, trecând de la procese tradiționale la procese digitale inteligente. Ne dorim să îmbunătățim relația dintre proprietari, agenți și chiriași, creând un mediu de lucru eficient și colaborativ”, a declarat Eduard M. Ancuța, fondatorul RentGuard.

Eduard M. Ancuța, fondatorul RentGuard

RentGuard oferă o varietate de instrumente digitale, devenind astfel partenerul de încredere al proprietarilor și agenților care își doresc să își optimizeze procesele de administrare a proprietăților, oferind o experiență de calitate atât pentru clienți, cât și pentru chiriași.

Beneficiile utilizării platformei RentGuard includ:

  • Administrarea mai eficientă a proprietăților, reducând cu până la 35% timpul și efortul necesar pentru gestionarea contractelor, plăților și comunicării cu chiriașii.
  • Analize financiare avansate, oferind proprietarilor și agenților o perspectivă mai amplă asupra performanței proprietăților și posibilitatea de a lua decizii informate pentru viitoarele investiții.
  • Filtrarea chiriașilor pe baza unui istoric pozitiv, permițând proprietarilor să selecteze cu atenție chiriașii potențiali pe termen lung, utilizând recenziile și feedback-ul anterior al acestora.
  • Promovarea simplă și eficientă a proprietății, prin crearea de pagini dedicate pentru vizualizarea tuturor detaliilor și distribuirea lor pe rețelele de socializare.
  • Trimitere facilă a facturilor către chiriași, indiferent de tipul acestora (utilități, mentenanță, întreținere), pentru a evita întârzierile de plată și notificarea promptă a chiriașilor.
  • Îmbunătățirea experienței chiriașilor prin intermediul unui proces simplificat de comunicare și rezolvare a problemelor legate de proprietate.

“Utilizând platforma RentGuard, clienții noștri obțin un control sporit asupra activităților operaționale și financiare, ceea ce se traduce într-o experiență îmbunătățită a chiriașilor și o retenție crescută a acestora, precum și o creștere a gradului de ocupare a proprietăților. RentGuard are, de asemenea, o viziune clară asupra viitorului. Odată cu adoptarea platformei de către un număr cât mai mare de proprietari, anticipăm o creștere semnificativă a nivelului de responsabilitate și încrederii reciproce între toți cei implicați. Ne propunem nu doar să construim o rețea solidă de administrare a proprietăților, ci și o comunitate în care fiecare părtaș se simte susținut și înțeles”, a adăugat Eduard M. Ancuța, fondatorul RentGuard.

RentGuard operează pe bază de abonament lunar, prețurile variind în funcție de numărul de proprietăți administrate. Cel mai ieftin abonament lunar este cel care permite administrarea unei singure proprietăți și costă 29,99 lei pe lună, însă cu ocazia Black Friday, până pe 19 noiembrie sunt disponibile reduceri de până la 67%.


Pentru mai multe detalii, intră pe www.rentguard.ro.