in , ,

HILS Development, sponsor oficial al evenimentului Sparkling Networking, marca Lion House, organizat joi, 16 noiembrie, la Clubul Diplomatic

În afara celor două gale de anvergură, Romanian Property Awards și Romanian Legal Awards, Lion House reușește de două ori pe an să aducă alături liderii celor mai importante nișe de business în caldul unori seri de premium networking.

Un astfel de eveniment va avea loc și săptămâna aceasta, joi, pe 16 noiembrie, la Clubul Diplomatic, pentru care HILS Development va fi sponsor principal.

 

Despre HILS Development

  • Dezvoltator imobiliar de proiecte rezidențiale și mixed-use
  • HILS Development a fost fondat în 2018 de către Ionuț Negoiță, cu un plan de dezvoltare pe un orizont de peste 20 de ani
  • Aria principală de dezvoltare se concentrează în estul Capitalei, pe o suprafață curentă de 326.847m2, însă cu proiecte și în zona de nord a Capitalei
  • 6 proiecte de mari dimensiuni lansate în perioada 2018-2023
  • Cele 6 proiecte deja lansate însumează peste 4.000 de locuințe

Viziunea HILS Development

  • ✓  Dezvoltarea zonei de est a orașului cu potențial pe următorii 15-20 de ani.
  • ✓  Dezvoltare orientată către comunitate prin proiecte rezidențiale și mixed-use, cu facilități ce acoperă toate nevoile de proximitate.
  • ✓  Amplasarea proiectelor în zone cu acces la rețele de transport, educație și sănătate, zone comerciale, retail și entertainment.
  • ✓  Implicare în nevoile comunității dincolo de rezidențial. Contribuție la dezvoltarea rețelelor de sănătate, educație, retail.

Despre Romanian Property Awards

29 Iunie, Romanian Property Awards, 210 Lideri din Real-Estate au trăit emoția reală a primei competiții jurizate independent. Primele Trofee acordate în urma jurizarii internaționale, 3 membri Internațional Property Awards de la Londra au stabilit cele mai importante recunoașteri ale pieței românești de Real-Estate. Christian Morris, Simon Hamilton, Guy Medd au decis primele ierarhii reale, cele 21 de Trofee și cele 7 Trofee 5 Stars care au reprezentat România în finala internațională de la Londra, in urmă cu două săptămâni.

Despre Romanian Legal Awards

6 Iulie, Romanian Legal Awards. 170 Parteneri  reprezentând cele mai importante case de avocatură din România au fost prezenți la cea mai așteptată Gală consacrată avocaturii de business din România. Lansarea numărului 7 al catalogului Legal Innovation, anunțarea Parteneriatului Exclusiv cu revista Dreptul cel mai vechi și notoriu titlu juridic românesc (fondat 1871), anunțul Exclusivității advertorialelor în Buletinul Notarilor, au întregit o seară-eveniment. Comunitatea Liderilor din Legal a sărbătorit bucuria, profesionalismul, cu zâmbet și emoție, la singurul eveniment anual unde se reunește.