in ,

NNDKP asistă Impact Developer & Contractor SA într-o emisiune de obligațiuni corporative de 8 milioane euro

Comunicat de presă transmis

București, 7 noiembrie 2023. Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Impact Developer & Contractor SA în legătură cu o emisiune de obligațiuni corporative în valoare de 8 milioane de euro. NNDKP a fost implicată în negocierea și încheierea documentației aferente emisiunii de obligațiuni și a acordat asistență clientului pe tot parcursul tranzacției.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost condusă de Alina Radu, Partener și coordonator al practicii de Drept Bancar și Finanțări, care l-a avut alături pe Alexandru Ciambur, Asociat Senior în cadrul aceleiași practici.

Impact Developer & Contractor va folosi fondurile obținute pentru prefinanțarea unor noi proiecte rezidențiale, respectiv finanțarea nevoilor de capital circulant. Impact Developer & Contractor este primul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori București, în anul 1996. De-a lungul celor peste 30 de ani de existență, compania a dezvoltat proiecte în București, Constanța și Oradea și a consolidat un portofoliu valoros de terenuri în București, Iași, Constanța, Timișoara, Brașov și Cluj.

„Suntem extrem de bucuroși că am putut susține Impact Developer & Contractor în legătură cu obținerea acestei finanțări pentru dezvoltarea proiectelor pe care le are în plan și consolidarea poziției sale pe piața imobiliară din România. Le mulțumim pentru încrederea acordată și le urăm mult succes pe mai departe”, a declaratAlina Radu, Partener NNDKP.

„Această finanțare demonstrează încă o dată potențialul pe care îl are compania. Suntem încântați că am putut asista echipa Impact în cadrul acestei tranzacții de finanțare și că am avut oportunitatea de a contribui, în mod indirect, la dezvoltarea urbană a capitalei și altor orașe importante din țară”, a declarat Alexandru Ciambur, Asociat Senior NNDKP.

Echipa NNDKP specializată în drept bancar, finanțări și piețe de capital acordă asistență în mod constant în proiecte de finanțare, inclusiv finanțări de proiecte și finanțări de achiziții, precum și în proiecte privind piața de capital. Membrii echipei au fost implicați în tranzacții de referință pentru clienți din sectoare diverse precum agribusiness, energie, imobiliar, infrastructură, FMCG, producție sau tehnologie.


Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal și Three Seas Legal Alliance. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.