in , ,

Noblesse Group, maeștrii în arta proiectelor de design interior restaurant

Atunci cand vine vorba despre proiecte de design interior restaurant, cei de la Noblesse Group sunt maestrii, iar acest aspect se poate observa din multitudinea de proiecte pe care le-au realizat de-a lungul timpului. Au un portofoliu bogat de proiecte de design interior restaurante, design interior cafenele, design interior baruri sau alte spatii HoReCa.

“Suntem dedicați să transformăm spațiile gastronomice în adevărate opere de artă vizuală, aducând în prim plan o experienta unică. În ultimele proiecte, am continuat să depășim așteptările, creând spații memorabile. De la restaurante cu tematici reinterpretate, până la spații de fine dining, am adus fiecare concept la viață cu pasiune și expertiză. Suntem bucuroși să vă dezvăluim colecțiile noastre de produse pentru restaurante, care reflectă cele mai recente tendințe. Aceste colecții vă oferă oportunitatea de a aduce o notă de eleganță și stil în orice proiect de restaurant. Vă invităm să explorați toate aceste elemente de inspirație și să rămâneți conectați cu noi pentru a vă bucura si descoperi arta designului de interior!”

DESIGN INTERIOR HORECA – SOLUTII COMPLETE DE TOP

Noblesse Group ofera solutii complete de amenajari restaurante sau alte proiecte HoReCa de la proiectare 3d, planuri tehnice, management de proiect, livrarea si montajul de produse pentru proiecte la cheie. Ai nevoie de noi idei pentru designul interior al restaurantului tau? Ei va pun la dispozitie servicii 360 in ceea ce priveste amenajearea restaurantului: de la consultanta si pana la piese de mobilier de lux.

Au un portofoliu bogat si extrem de diversificat pe diferite stiluri pentru cele mai creative si deosebite proiecte de design interior restaurant, design interior cafenele, design interior baruri, design interior pub uri, amenajari crama sau amenajari sali de evenimente .

PROIECTE RESTAURANTE – PREMII ANUALE IN HORECA

Anual, compania Noblesse este nominalizata si premiata la renumite concursuri nationale si internationale de design interior HoReCa precum: The International Design and Architecture Awards,  The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards.

In 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards de catre Build Magazine din Marea Britanie . Tot in 2019, pentru rezultatele exceptionale obtinute in inovatie prin design interiorNoblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards.

In anul 2020 Noblesse Group primeste premiul pentru Best for Horeca Project Architecture oferit de revista LuxLife din Marea Britanie ca o recunoastere pentru portofoliu vast si creativ de proiecte HoReCa .

DESIGN INTERIOR RESTAURANT SAU ALTE SPATII HORECA

Apeleaza cu incredere la serviciile unei echipe profesioniste de arhitecti si designeri de interior pentru proiectul tau de amenajari restaurante, amenajari cafenele, amenajari cluburi, amenajari crame, acoperind cu profesionalism si creativitate orice stil de amenajare interioara pentru proiecte HoReCa de succes! Indiferent de proiectul pentru care ai nevoie de ajutor in materie de amenajari interioare, echipa Noblesse Group vine la pachet cu servicii la cele mai inalte standarde!