in ,

Brisk Group devine furnizor al Casei Regale a României

Brisk Group anunță primirea titlului de Furnizor al Casei Regale a României în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, a înmânat personal acest titlu reprezentanților companiei, marcând astfel recunoașterea și aprecierea deosebită pentru calitatea serviciilor oferite de Brisk Group.

 

Claudiu Bisnel, Managing Partner Brisk Group: „Este o mare onoare să primim această recunoaștere prestigioasă din partea Casei Regale a României. Este o validare a muncii noastre continue de a menține un înalt standard de calitate, constanță și seriozitate în serviciile pe care le oferim. Angajamentul nostru față de excelență este acum mai puternic ca niciodată.

Certificatul de Furnizor al Casei Regale a României nu este doar un titlu, ci o recunoaștere a calității, seriozității și profesionalismului de care dă dovadă o companie în relația cu Casa Regală. Calitatea de furnizor se oferă pe o perioadă de trei ani, după care poate fi luată în discuţie prelungirea ei, pentru o nouă perioadă de trei ani.

Andrei Stoian, Partner Brisk Group, a adăugat: „Acest moment subliniază încrederea și aprecierea de care ne bucurăm din partea unei instituții cu tradiție și istorie bogată. Suntem mândri să contribuim la patrimoniul României și să reprezentăm un standard de excelență pe piața românească, respectându-ne astfel angajamentul de a oferi servicii de calitate superioară.”

Despre Brisk Group:

Fondată în anul 2016 Brisk Group a cunoscut, pe tot parcursul existenței sale, un proces de creștere susținută, devenind, în scurt timp, lider pe piața locală a consultanței în construcții. În prezent, pe lângă sediul central, din București, compania deține și operează două birouri cu activitate în afara țării – unul în Londra, iar celălalt în Chișinău –, cu ajutorul unei echipe formate din peste 80 de specialiști. Profesionalismul și performanțele Brisk Group au fost recunoscute, de-a lungul timpului, printr-o serie de premii. Printre acestea se numără titlul de Award Winner acordat la categoria Consultanță a prestigioasei competiții European Property Awards în 2021, ce a venit ca o confirmare a serviciilor de top oferite în domeniul managementului de proiect, inclusiv al costurilor și al procesului de construcție. De asemenea, în toamna lui 2022 compania a fost desemnată Project, Construction and Cost Management Firm of the Year, de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB). În anul 2022 Brisk Group a devenit membră a British Aviation Group, reputată organizație britanică care reunește o serie de companii cu activitate în domeniul aviației, inclusiv în dezvoltarea și operarea de aeroporturi. Aderarea la BAG vine pe fondul implicării anterioare a Brisk Group UK în extinderea și modernizarea unor proiecte importante de infrastructură în sectorul aviatic, chiar pe piața londoneză.

www.briskgrp.com | www.weareprojectmanagement.com |