in ,

VIDEO EXCLUSIV! Mioara Iofciulescu, managing director ATLANTIS România, despre cartiere verzi, sustenabile, care tind către zero emisii de carbon

Mioara Iofciuescu, Managing Director Atlantins România a acordat echipei emisiunii “Legile Afacerilor” un interviu exclusiv, în care a vorbit despre impactul Atlantis România în dezvoltarea proiectelor independente din punct de vedere enrgetic. În plus, în cadrul interviului realizat la WIN Gallery, înconjurată de artă în una dintre cădirile emblematice ale Capitalei, Mioara Iofciulescu a povestit și despre implicarea sa în OFA UGIR, organizație prin intermediul căreia își dorește să crească gradul de conștientizare a societății cu privire la “Rolul femeii în dezvoltarea României”.

YouTube player

OFA UGIR: Promovăm și susținem implicarea femeilor din România în toate domeniile de activitate

Pe 7 noiembrie 2023, femeile cu inițiativă sunt invitate la Conferința Internațională ”ROLUL FEMEILOR ÎN DEZVOLTAREA ROMÂNIEI”, eveniment patronat de Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România – OFA UGIR și organizat în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România, cu scopul de a dezbate și a face propuneri de îmbunătățire a prezenței femeilor în poziții de reprezentare publică.

 

Despre Atlantis România

“Atlantis România este parte a holdingului AG Group ce are o experiență de peste 30 de ani la nivel mondial, in domenii precum dezvoltare imobiliara, logistica, turism sau ingrijiri medicale. Cele mai importante proiecte ale grupului au fost dezvoltate în Europa si Statele Unite ale Americii. În Romania, investițiile au început în anul 2006, fiind achiziționate suprafețe importante de teren pentru dezvoltarea de proiecte rezidențiale, industriale, logistice, agricole sau de turism, în zona adiacentă capitalei, la malul Mării Negre sau în zona montană. Valoarea investițiilor în România depășește 20 de milioane de Euro.”