in , , , , , ,

VIDEO Interviu Exclusiv – Andrei Corobea, Founder EVA Build și Academia Corobea

Au început cursurile organizate de Academia Corobea

În perioada 18-20 octombrie, pe șantierul One Lake Club al dezvoltatorului One United Properties, a avut loc primul curs de “Construction Project Management” al Academiei Corobea, iar echipa Legile Afacerilor s-a aflat printre cursanți pentru a afla ce presupune un astfel de curs.

Vorbim, așadar, despre un curs de 24 de ore, desfășurat pe parcursul a trei zile pline de teorie, coaching și practică, unde lector principal este Andrei Corobea, administrator și director de proiect pentru dezoltatorul One United Properties, owner al comapniei EVA BUILD (firmă de consultanță în sectorul construcțiilor și imobiliarelor) și dezvoltator imobiliar.

Pe lângă antreprenor și consultant în Managementul Construcțiilor, Andrei Corobea este specialist în Coaching & Leadership. Asta înseamnă că, pe lângă clădiri frumoase, Andrei iși dorește să construiască și lideri frumoși, printr-un centru de excelență în care să se dezvolte și conecteze profesioniștii din domeniul construcțiilor.

Misiunea Academiei Corobea este de a contribui la dezvoltarea liderilor din domeniul construcțiilor, cultivând o nouă generație de manageri de proiect. Cum face asta posibil?! Printr-un curriculum riguros și practic, concentrat nu doar din punct de vedere tehnic, ci și etic și managerial.

Mai multe despre Andrei Corboea, dar și despre cum a fost la primul curs de “Construction Project Management” organizat de acesta, puteți urmări în filmulețul de mai jos:

YouTube player