in , ,

Reynaers Aluminium România își pune semnătura pe piața imobiliară de top și în 2023, livrând servicii premium pentru unele dintre cele mai importante proiecte din țară

Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluțiilor de aluminiu și oțel pentru sectorul de construcții, oferă soluții eficiente și expertiză pentru cele mai exclusiviste proiecte din România, fiind lider pe segmentul rezidențial. În 2023, în ciuda unui context economic instabil, a unei ușoare scăderi a pieței și a încetinirii sectorului rezidențial, compania și-a continuat strategia de dezvoltare, îndeplinindu-și cu succes obiectivele stabilite pentru acest an.

În prezent, Reynaers Aluminium operează 4 showroom-uri în România, care le oferă partenerilor posibilitatea de a interacționa direct cu lumea Reynaers, în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, și pregătește deschiderea a 3 noi locații în Brașov, Constanța și Chișinău, cu scopul de a-și consolida prezența în aceste zone de interes. Showroom-urile îmbină atât aspectele tehnice, cât si cele de design ale brandului, și au fost concepute pentru a deservi firmele de arhitectură, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanți și, nu în ultimul rând, beneficiarii finali.

Cele mai importante proiecte din 2023

Și în 2023, soluțiile și sistemele Reynaers Aluminium au modelat unele dintre cele mai exclusiviste și importante proiecte de pe piața locală. Amber Forest, Crown Towers, One Herăstrău Vista sunt doar câteva dintre proiectele de anvergură, office și rezidențiale, unde Reynaers și-a pus semnătura și pentru care a livrat sisteme și soluții personalizate de tâmplărie, fațade, uși glisante și pereți cortină. Acestea impresionează atât prin complexitatea construcțiilor, cât și prin designul modern, inovator, integrat perfect în arhitectura urbană.

Compania livrează produse de înaltă tehnologie, ce au în spate procese complexe de cercetare și dezvoltare, teste și cunoștințe care îndeplinesc cele mai înalte standarde și cerințe de calitate, iar Reynaers și-a luat angajamentul de a livra soluții unice și durabile care să răspundă celor mai stricte cerințe, atât estetice, cât și de durabilitate și eficiență. Lider pe segmentul rezidențial din România, acest lucru se datorează calității livrate la cel mai înalt nivel, dar și atenției pentru detaliile esențiale, care trebuie luate în considerare și care oferă acel touch premium, specific unui proiect de top. În zona de rezidențial, marile detalii fac diferența, iar soluțiile care îndeplinesc cele mai înalte standarde și cerințe de calitate sunt cheia succesului final. Reynaers Aluminium dispune de o gamă variată de soluții premium, adaptate celor mai noi tendințe din piață, care contribuie la realizarea unui design exclusivist.

Când vine vorba de produse, Reynaers pregătește noutăți în gama de ferestre și usi, dar și în gama de pereți cortină, precum și extensii ale sistemelor deja consacrate. Soluțiile și produsele premium Reynaers Aluminium se încadrează perfect în orice stil arhitectural, fiind versatile și ușor de integrat atât în designul clădirilor rezidențiale, de birouri, dar și a proiectelor de tip hotel, cărora le oferă un stil propriu, inedit, și o unicitate aparte.

Ecosistemul de servicii profesionale Reynaers oferă un suport de 360 de grade partenerilor, punând la dispoziția acestora un pachet complet de soluții digitale. Totodată, compania dezvoltă și promovează activ și soluțiile pentru case inteligente. Pentru clienții care își doresc un confort sporit, adaptat la ultimul standard de tehnologie, Reynaers Aluminium integrează ultimele inovații în domeniu, precum: uși cu control acces, cu deschidere automată (amprentă, cod, smartphone), ferestre cu ventilare automată, care permit programarea la intervale de timp pre-setat sau uși culisante, motorizate cu control acces, complet automatizate. Aceste soluții excelente de automatizare pot fi integrate ușor pentru orice locuință cu sistemul de BMS al casei pentru ferestre, uși și uși glisante. Principalul avantaj al tehnologiei Reynaers constă în faptul că toate soluțiile sunt plug & play, fiind ușor de produs, montat și integrat în sistemul smart home.

 

Mai multe informaţii despre soluţiile Reynaers Aluminium, precum şi pentru a discuta cu un reprezentant de al companiei în vederea programării unei vizită în oricare dintre showroom-uri pot fi accesate pe https://www.reynaers.ro.