in , ,

Vineri începe o nouă ediție a Salonului Imobiliar

Ediția 6-8 octombrie a celui mai mare eveniment imobiliar din România se anunță una plină de oferte și avantaje pentru cei care își doresc o proprietate, să facă o investiție sau să afle noutățile domeniului direct de la cei mai importanți jucători din piață. În acest moment, Salonul Imobiliar, specializat în a ‘da ora exactă’ în domeniul imobiliar, aduce cei mai relevanți expozanți la un eveniment ce durează 3 zile, în incinta Palatului Parlamentului.

1. Timp de 3 zile de oferte de case și apartamente, în blocuri noi și vechi, case și terenuri, la mare, la munte, inclusiv în afara țării (Bali, Dubai, Miami, Tulum), property management, panouri solare, oferte mobilier, decorațiuni, oferte creditare, etc.

2. un cadou de 500 de euro, reducere din prețul oricărei proprietăți cumpărate la Salonul Imobiliar, sumă suportată de către organizator.

3. vei primi la intrare un jeton în format fizic, pentru campania promoțională, unde organizatorul pune la bătaie un premiu de 5.000 euro pentru vizitatori.

Detalii și regulament pe www.sib.ro/regulament

Toți cei care vor să își achiziționeze o casă, un apartament sau chiar să inchirieze o proprietate, vor avea șansa să participe la Palatul Parlamentului (intrarea principală, C1/colț cu Izvor) la evenimentul principal al pieței imobiliare. Aici, organizatorii vor oferi gratuit degustări de vinuri, brânzeturi, înghețată, pentru că și-au imaginat cât este de important să aveți un cadru favorabil în care să luați decizii atât de importante. Preț de o zi, puteți alege dintre ofertele imobiliare într-un cadru plăcut și alături de familie.

În plus, la intrarea în eveniment, toți participanții vor primi GRATUIT un jeton ce le va putea aduce un premiu în valoare de 5.000 de euro, în condițiile regulamentului.

Sunteți invitați așadar să dați o fugă la Salonul Imobiliar București unde vă așteaptă zeci de expozanți cu oferte de: ansambluri rezidențiale cu oferte de apartament, case și vile, bănci și brokeri, agenții imobiliare, producători de accesorii pentru casă, panouri solare și fotovoltaice, arhitecți și mulți alții.

Preț de 3 zile, în perioada 6-8 Octombrie se dă ora exactă în imobiliare.