in , , , , ,

Interviu exclusiv cu Răzvan Pârvulescu – Head of Business Development în cadrul BTDConstruct & Ambient, constructorul care dezvoltă Capitala pe verticală și pe orizontală de peste un deceniu

BTDConstruct & Ambient este o companie 100% românească, înființată în anul 2013, care activează în domeniul construcțiilor generale. Beneficiind și de o divizie de amenajări interioare, compania are forța de a asigura servicii integrate – de la proiecte de arhitectură și inginerie superioară, Project Management și sisteme sofisticate digitale, până la ultimul specialist implicat în livrarea la termen a proiectelor. Echipa BTDConstruct & Ambient a pornit la drum cu dorința de a construi în jurul unui concept simplu: detaliul ce reconfigurează spațiul. Proiect cu proiect, ideea inițială a devenit sursă care ghidează activitatea companiei și care îi motivează să își depăsească limitele planurilor, gândind soluții creative de realizare.

De la stadiul de schiță până în momentul inaugurării oricărui proiect, viziunea BTDConstruct & Ambient este de a merge Dincolo de Detalii, în beneficiul clienților.

YouTube player