in

Aaronz & Co. Real Estate – “Românii, atrași în continuare de achiziții din Dubai”

Despre puţine locuri din lume se poate scrie la superlativ, fără a exagera. Fie că ne gândim la turism, economie şi infrastructură, Dubai este metropola care ce stabileşte standarde înalte, le atinge şi apoi le depăşeşte, setând altele.

Prezența Aaronz and Co Real Estate la târgul imobiliar desfășurat în acest week-end nu a fost trecută cu vederea. Românii au fost curioși să afle mai multe detalii despre această companie nouă pe piața din România, despre detaliile unei achiziții, la pachet cu beneficiile aferente. Prin acest eveniment, compania a trasat câteva concluzii conform cărora persoanele ce își doresc o achiziție în Dubai optează, în principal, în vederea unei investiții.

Una dintre diferențele majore prin care Aaronz and Co Real Estate se introduce publicului român, este definită prin faptul că această companie colaborează direct cu dezvoltatorii imobiliari din Dubai, astfel creînd un canal direct între ofertă și clientul final.


Despre Aaronz and Co Real Estate

În inima peisajului imobiliar remarcabil din Dubai se află Aaronz & Co, o dovadă a călătoriei extraordinare a orașului în transformarea în epicentrul global al piețelor imobiliare. Fondați pe o pasiune profundă pentru această metropolă dinamică, Aaronz & Co este mai mult decât o simplă companie imobiliară – este partenerul dedicat în navigarea pe scena proprietăților din Dubai.

Cu peste trei decenii de expertiză combinată, consilierii imobiliari sunt profesioniști experimentați, adepți în a se plia nevoilor unice ale publicului. Indiferent de modalitatea de investiție: fie că este vorba despre cumpărare, vânzare, închiriere sau alte servicii de administrare a proprietății, profesioniștii din spatele Aaronz & Co oferă suport și informații de neegalat, pe toată perioada procesului.

Ceea ce diferențiază Aaronz & Co de celelalte companii de profil este abordarea directă prin care echipa (rezidenți în Dubai) prezintă proiectele direct de la dezvoltator. Această abordare fără intermediere, consolidează raportarea la o realitate mult mai detaliată.