in ,

RC Home Cleaning – despre importanța colaborării cu o firmă specializată în servicii de curățenie

După cum bine știm, detaliile sunt cele care crează diferența. În mediul de business, accentul pe detalii este mult mai pregnant. Parte integrată a unui business sănătos este mediul în care toți participanții își desfășoară activitatea.

Într-o perioadă în care se vorbește atât de mult despre importanța unui mediu curat, igienic, într-un context ce ne-a lovit dur societatea în urmă cu doar 3 ani, zi de zi ar trebui să fim mult mai atenți la mediul în care ne petrecem timpul.

Un mediu plăcut de muncă este totodată un mediu motivant, garantând, am putea spune, confortul de care fiecare angajat are nevoie pentru a fi productiv.

Probabil că majoritatea companiilor ce își desfășoară activitatea dintr-un birou s-au întrebat, cel puțin o dată, “Mi se poate recomanda o firmă specializată servicii de curățenie?”

Este o întrebare pertinentă, întrucât alegerea unui astfel de serviciu în urma unei recomandări oferă un plus de încredere.

Experiența unei firme de curățenie contează foarte mult, deoarece reprezintă o garanție a seriozității echipei respective precum și a calității serviciilor.

Una dintre companiile ce prestează servicii de curățenie, activând în domeniu de peste 8 ani, este RC Home Cleaning. Calitatea este cuvântul ce îi caracterizează. De la soluțiile și echipamentele profesionale folosite, la personalul calificat, compania și-a creat un renume, dezvoltându-se de la an la an.

Locațiile în care compania de mai sus a intervenit contribuind, indirect, la un mediu optim de lucru, include birouri, grădinițe, școli, complexe rezidențiale, clădiri industriale, apartamente în regim hotelier.

“În ultimii ani, cererea de Airbnb a crescut foarte mult, astfel încât ne-am propus să excelăm pe ramura aceasta, dedicându-ne 100%. Igienizarea este cel mai important aspect al curățeniei și noi punem accent pe calitate.” afirmă echipa RC Home Cleaning.

În portofoliul RC Home Cleaning se numără colaboratori printre care Apart Invest, Arfull Living, Social Spot ș.a. Un alt aspect demn de luat în seamă este oferta variantă, de la curațenii generale, de întreținere, până la post constructor. Cea din urmă etapă deschide colaborări cu diferiți dezvoltatori imobiliari.

“Misiunea noastră este una simplă și benefică pentru familia și afacerea clienților noștri: ne propunem să oferim servicii de curățenie premium, la un raport calitate-preț foarte bun, pentru ca cei ce beneficiază de serviciile noastre să se poată bucură de un spațiu sigur, confortabil și, nu în ultimul rând, sănătos.” conchide RC Home Clening.


Contact:

Rc Home Cleaning Servicii de curățenie București

www.rchomecleaning.com

Telefon: 0731196120 / 0722882852