in ,

Aaronz & Co. Real Estate – Surpriza Târgului Național Imobiliar, 2023

În inima peisajului imobiliar remarcabil din Dubai se află Aaronz & Co, o dovadă a călătoriei extraordinare a orașului în transformarea în epicentrul global al piețelor imobiliare.

Fondați pe o pasiune profundă pentru această metropolă dinamică, Aaronz & Co este mai mult decât o simplă companie imobiliară – este partenerul dedicat în navigarea pe scena proprietăților din Dubai.

Cu peste trei decenii de expertiză combinată, consilierii imobiliari sunt profesioniști experimentați, adepți în a se plia nevoilor unice ale publicului.

Indiferent de modalitatea de investiție: fie că este vorba despre cumpărare, vânzare, închiriere sau alte servicii de administrare a proprietății, profesioniștii din spatele Aaronz & Co oferă suport și informații de neegalat, pe toată perioada procesului.

Ceea ce diferențiază Aaronz & Co de celelalte companii de profil este abordarea directă prin care echipa (rezidenți în Dubai) prezintă proiectele direct de la dezvoltator. Această abordare fără intermediere, consolidează raportarea la o realitate mult mai detaliată.


Târgul Național Imobiliar – TNI este evenimentul de referință pentru piața imobiliară din România, ce reunește într-un singur loc, timp de 3 zile: dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociații profesionale, investitori strategici și instituționali, precum și presă de specialitate.

TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din România și  unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, având deja o tradiție de 19 ani în acest segment.