in ,

Biofarm a vândut pentru 5 milioane euro terenul pe care se află în prezent fosta fabrică Industria Chimico-farmaceutică Nr.2, acolo unde se va construi un complex rezidenţial. Tranzacţia a fost intermediată de Crossspoint Real Estate

Crosspoint Real Estate, partenerul internațional al Savills în România, a asistat compania farmaceutică Biofarm într-o tranzacție importantă. Tranzacția, în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, a presupus vânzarea unei proprietăți strategice în centrul orașului București către Iancu de Hunedoara Residence SRL.

Tranzacţia a fost intermediată exclusiv de Crossspoint Real Estate, departamentul de terenuri consultând vânzătorul, iar departamentul rezidenţial reprezentând cumpărătorul.

Terenul tranzacționat este situat într-o zonă selectă a capitalei, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara 40-42, pe locul fostei fabrici Industria Chimico-Farmaceutică nr. 2. Această achiziție marchează un pas important în dezvoltarea unuia dintre siturile din centrul Bucureștiului, care va avea 6.700 mp de locuințe.

”Cumpărătorul este unul dintre clienţii cu care ne aflăm constant în legătură, căutând mereu noi oportunităţi de investiţii. Această tranzacţie reprezintă totodată certitudinea continuării unei colaborări de durată, având deja setate premisele unui acord pentru promovarea viitorului ansamblu rezidenţial dezvoltat aici, unde viitorii chiriași vor avea ocazia să locuiască într-o clădire la cele mai înalte standarde”, a declarat Oana Popescu, Head of Residential Crosspoint Real Estate.

“Suntem bucuroși să finalizăm cu succes o altă tranzacție importantă pentru piața din România, la un nou preț record, și să asistăm în continuare cumpărătorul în dezvoltarea unui proiect unic până acum pe piața din București. Am livrat un rezultat care a depășit așteptările, atât în ceea ce privește valoarea generată, cât și timpul necesar pentru finalizarea tranzacției.”, a declarat Cătălin Gavrilă, Partener, Crosspoint Real Estate.