in , , , ,

Mesajul Simonei Preda – fondatoarea Urban Moon

Pasiunea unui om pentru munca lui se vede de foarte multe ori și prin felul în care acesta vorbește despre ceea ce face. Așa ne-am dat și noi seama cât de mult iubește designul de interior Simona Preda, fondatoarea Urban Moon, care ține un jurnal digital pe LinkedIn, acolo unde comunitatea sa afla periodic despre proiectele pe care le are în desfășurare, dar și despre conceptul și valorile din spatele business-ului.
Vă lăsăm mai jos un fragment din jurnalul său:
“Creez Spații Unice și Personale, Care Inspirează și Emoționează.
Misiunea mea la Urban Moon este să transform spațiile – spatii publice, apartamente și birouri – în locuri autentice și inspiraționale. Și o fac cu pasiune și atenție la fiecare detaliu.
– Ce mă diferențiază?
Pasiunea pentru Design – Iubesc cu adevărat ceea ce fac, și această pasiune se reflectă în fiecare proiect pe care îl realizez. Fiecare spațiu este o poveste pe care o creez împreună cu clienții mei.
Atenția la Detalii – Cred că detaliile fac diferența. Fie că este vorba de alegerea atentă a materialelor și culorilor sau de iluminatul strategic, nu las niciun detaliu la voia întâmplării.
Colaborare Autentică – Lucrez îndeaproape cu clienții mei pentru a înțelege cu adevărat dorințele și aspirațiile lor. Fiecare proiect este o colaborare autentică, în care pun clientul pe primul loc.
– Cum aduc valoare?
Design Personalizat – Fiecare spațiu este unic, la fel ca voi. Îl concep de la zero pentru a se potrivi personalității și stilului vostru.
Calitate Superioară – Colaborez cu branduri de top din Italia pentru mobilier, finisaje, corpuri de iluminat și multe altele, pentru a vă oferi cea mai înaltă calitate.
Inspir și Emoționez – Nu mă opresc la estetică. Vreau să vă ofer spații care să vă inspire și să vă facă să vă simțiți în largul vostru.
Aștept cu nerăbdare să colaborăm și să creăm împreună spațiul perfect!“