in , ,

The Level Apartments, proiectul ce a condus compania Redport Capital pe scena Romanian Property Awards

Prima jumătate a anului 2023 a fost reprezentată de o serie de realizări pentru Redport Capital, cea mai semnificativă fiind livrarea fazei a II-a a proiectului The Level Apartments, proiect cu care compania a câștigat în cadrul Romanian Property Awards, la categoria “Condominium Development”.

Fiind printre primii dezvoltatori ce au sesizat potențialul zonei Străulești, Redport Capital a inițiat în 2017 mai mult decât un proiect, ci o viziune pe termen lung. Elementele ce au stat la baza acestui proiect încă de la început conturează o dezvoltare sustenabilă, un mod premium de a locui, perfect integrat cu orașul.

The Level Apartments este primul proiect de dezvoltare urbană din Nordul Capitalei, realizat de Redport Capital. Conceput drept un ansamblu rezidențial smart și sustenabil, proiectul este dezvoltat în patru faze, cu un total de 600 unități și cu o investiție totală de 60 milioane euro. Faza I a fost livrată în 2020, faza a II-a în 2023, iar fazele III și IV vor fi livrate până la finalul anului 2026.

„Suntem încântați de finalizarea cu succes a proiectului Level II și de livrarea apartamentelor către noii proprietari. Ne-am concentrat pe crearea unui ansamblu rezidențial aliniat la cele mai înalte standarde de trăi ale prezentului, care să îndeplinească cerințele exigențe ale clienților noștri. Suntem încrezători că The Level Apartments reprezintă un loc ideal pentru a trăi și ne bucurăm să anunțăm lansarea Fazelor III și IV, ce urmează a fi demarate în curând.” a declarat Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital.

„Conceptul de arhitectură al The Level Apartments se bazează pe principii ridicate de locuire și conviețuire. Ne-am concentrat pe optimizarea spațiilor și asigurarea intimității fiecărui locatar, de la compunerea zonelor tehnice la utilizarea comună a spațiilor de tranzit. În plus, spațiile generoase exterioare amenajate de la nivelul parterului înalt și spațiile destinate parcărilor, dotate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice, contribuie la îmbunătățirea calității vieții în ansamblul rezidențial.” a declarat arh. Mădălina Edwards, Design Director al Redport Capital.

Prezentarea proiectului în fața juriului Internațional Property Awards, în România, a reprezentat o altă etapă prin care echipa Redport Capital și-a arătat profesionalismul și implicarea în ceea ce înseamnă expunerea tuturor detaliilor, respectând ghidajul formularului de înscriere.

Rezultatul i-a clasat printre cei ce au primit recunoașterea națională, o recunoaștere ce vorbește de la sine.

The Level Apartments se extinde în continuare prin Level III și Level IV, care vor oferi un număr de peste 400 de unități locative până în 2026, cu o investiție totală de 40 de milioane de euro.


Grupul Redport a fost fondat în 2016 de către Cosmin Savu – Cristescu şi reprezintă un grup de companii specializate în construcţii, investiţii, dezvoltare şi management de proiecte imobiliare. Compania a finalizat până în prezent proiectele The Level Apartments I şi The Level Apartments II, însumând 175 de apartamente în urmă unor investiţii de 16 milioane de euro.