in , ,

ISRA: “Cu premiul Romanian Property Awards și participarea la International Property Awards în palmaresul nostru, suntem pregătiți să explorăm noi orizonturi și să continuăm să aducem frumusețe și inovație în lumea designului de interioare”

Câștigătoarea 5 Star la categoria Design – Luxury Interior, sub numele ISRA Interior Design va reprezenta România în competiția Internațional Property Awards, la categoria desemnată. În concurență cu alte proiecte internaționale, ISRA Design Interior și-a creat un nume în acest domeniu la finalul lui 2019, sub motivația gândului de a-și depăși limitele, fiind cei mai buni din domeniu, atât pe plan local cât și internațional. Și, se pare că acest gând încă își arată ecoul, 4 ani mai târziu compania aflându-se în topul celor mai semnificative birouri de design interior.

ISRA Interior Design Solutions este o afacere de familie ce a luat naștere din pasiune pură, aducând o interpretare proprie misiunii de a face lumea mai frumoasă.

Stilul de design abordat de cei de la ISRA se bazează foarte mult pe materiale naturale: beton, lemn, piatră, piele, cărămidă, metal. Pe parcurs, biroul și-a creat un stil propriu care să îl definească – așa a luat naștere stilul luxury-industrial. Materiale reci precum betonul, piatra și metalul se îmbină armonios cu lemnul, pielea și materialele textile, creând armonie în spații.

Experiența acumulată din implementarea proiectelor a ajutat biroul de arhitectură să își selecteze colaboratorii, fie că este vorba despre producători de mobilier, maeștrii ai lemnului, artiști decoratori sau pielari.

“Împreună dorim să dezvoltăm atât partea de servicii, cât și partea de produse, astfel încât tot ce vom oferi clienților noștri să fie la superlativ!”, spun cei de la ISRA Design.

În rândurile de mai jos, Șerban și Raluca Georgescu, fondatori ISRA Design, ne descriu experianta trăită pe parcursul întregului proces de jurizare, importanța și, totodată, responsabilitatea care vine la pachet cu recunoștința obținută în cadrul Romanian Property Awards.

În drumul lor spre Londra…

Am avut privilegiul de a participa la Romanian Property Awards în luna iulie a.c. unde am avut onoarea de a reprezenta ISRA Design, studio de design dedicat creației de interioare luxury și inovatoare. Cu bucurie și mândrie, vă împărtășesc că am fost distinși cu premiul BEST LUXURY INTERIOR DESIGN la categoria “Luxury Interior Design“, confirmând astfel calitatea și profesionalismul proiectului nostru, Serenity Lake Apartment.

Într-adevăr, această experiență a fost un moment de cotitură pentru noi, având un impact profund asupra companiei noastre. Participarea la Romanian Property Awards ne-a oferit o platformă valoroasă pentru a ne face cunoscută munca și creativitatea în industria designului de interior din România si nu numai. Fiind recunoscuți și apreciați de către juriul de specialitate sosit de la Londra special pentru eveniment, ne-am simțit confirmați în abordarea noastră de lux și am primit o validare semnificativă pentru eforturile noastre.
Câștigarea premiului în categoria luxury interior design a fost o recunoaștere extraordinară a muncii noastre, iar obținerea celui de-al 2-lea premiu : FIVE STARS a întărit încrederea noastră în calitatea serviciilor pe care le oferim. A fi apreciați la un nivel atât de înalt reprezinta o onoare pentru noi și a generat o traiectorie nouă în cariera noastră. Această realizare ne-a propulsat în finala International Property Awards din Londra, oferindu-ne oportunitatea unică de a ne compara cu alți profesioniști din industria internațională de design. Suntem cu atât mai entuziasmați și dedicați să continuăm să creștem și să ne dezvoltăm, acum că suntem recunoscuți la nivel internațional!

Premiul obținut pentru proiectul Serenity Lake Apartment a avut un impact profund asupra companiei noastre, aducându-ne o expunere semnificativă în industrie și consolidându-ne reputația ca un studio de design de top. Am primit încredere din partea clienților și partenerilor noștri și suntem recunoscători pentru aceste distinctii.
Serenity Lake Apartment, proiectul prin care am obținut acest premiu, este o creație inovatoare, un exemplu de lux și eleganță în designul interior. Abordarea noastră atentă la detalii, selecția meticuloasă a materialelor și utilizarea tehnologiilor de ultimă generație au contribuit la transformarea acestui apartament într-un spațiu rafinat și confortabil, unde se regăsesc elemente moderne și elemente naturale, aducând armonie și serenitate în fiecare încăpere.

Mulțumim Romanian Property Awards pentru această oportunitate și pentru recunoașterea eforturilor noastre. Suntem hotărâți să continuăm să ne depășim limitele și să oferim servicii de design de interioare de cea mai înaltă calitate, aducând bucurie și inspirație clienților noștri.
Cu premiul Romanian Property Awards și participarea la International Property Awards în palmaresul nostru, suntem pregătiți să explorăm noi orizonturi și să continuăm să aducem frumusețe și inovație în lumea designului de interioare.