in , , ,

Doar o zi până la aflarea câștigătorilor Romanian Property Awards și 5 Stars

Breaking news: Revista Investing in Property tocmai a ieșit din tipar și este pregătită pentru a ajunge la Gala Romanian Property Awards, la masa elitelor din Real Estate.

Încep să se adune emoțiile și curiozitatea prinde tot mai mult contur odată cu derularea timpului și apropierea mult așteptatului eveniment – Gala Romanian Property Awards. În doar 24 de ore vom afla cine sunt câștigătorii celor mai râvnite Trofee mondiale Real Estate, acordate după cea mai riguroasă jurizare, pentru prima dată în România sub licența exclusivă International Property Awards.

Competiția este validată de jurizarea internațională, independentă și de jurații londonezi care au stabilit câștigătorii conform standardelor internaționale. Trei membri ai juriului de la Londra, cu experiență vastă în procesul de jurizare International Property Awards, s-au aflat în București, la începutul lunii iunie, pentru a stabili proiectele câștigătoare Romanian Property Awards. Biografia celor 2 jurați, Simon Hamilton și Christian Morris îi recomandă ca fiind jurați cu o experiență covârșitoare în procesul de selecție, de recunoaștere a Excelenței și Inovației în Real Estate.

62 de Lideri, Companii, Proiecte, cu viziune și creativitate s-au înscris în prima competiție autentică, cu dublă miză: câștigarea Trofeelor naționale Romanian Property Awards și 5 Stars – laureații care merg la Londra pentru recunoaștere internațională.

Singurele premii naționale 100% reale, care celebrează cele mai înalte niveluri de Creativitate și Excelență în Real Estate pentru companiile prezente pe piața din România, care operează în toate sectoarele industriei imobiliare, vor fi acordate în cadrul Galei Romanian Property Awards. Evenimentul are loc în data de 29 Iunie 2023, la Hotel Caro București,  în fața a peste o sută de parteneri.