in , ,

Eko Group anunță parteneriatul cu locațiile de lux Mozzafiato

Luna iunie 2023 aduce o extindere a portofoliului Eko Group cu două noi locații, importante în peisajul publicității digitale. Omul de afaceri, Eduard Petrescu – CEO & General Manager Eko Group anunță semnarea, pentru o perioadă de 5 ani, a unui parteriat cu Mozzafiato Restaurant &Lounge, unul dintre cele mai selecte restaurante din Capitală, situat în zona Floreasca și zona Mamaia – White Tower Hotel.

Eduard Petrescu, CEO EKO Group

În locația Mozzafiato din Floreasca București, 4 ecrane interioare, dintre care unul lângă peretele Armani și un ecran amplasat în exterior vor fi puse la dispoziția clienților care își doresc să atragă atenția unui public elitist și să-și crească vizibilitatea companiei, a produselor și serviciilor pe care le oferă.

Odată cu semnarea acestui parteneriat, Eko Group va fi prezent și în Mamaia, unde Mozzafiato a preluat în totalitate, tot pentru o perioadă de 5 ani, plaja și restaurantul complexului de lux Mamaia White Tower. În această locație clienții Eko Group vor avea la dispoziție pentru publicitate 5 dispay-uri în interior și un ecran LED aplasat lângă piscină.

„Credem în puterea experienței. Tocmai de aceea, folosim toată expertiza de care dispunem pentru a oferi cele mai bune servicii tuturor partenerilor noștri. Succesul nostru se măsoară în rezultatele pe care le obținem și ne propunem rezultate foarte bune, inclusiv pentru acest an. Gestionăm în acest moment în jur de 85 de locații în Bucuresti și Ilfov, iar până la finalul anului ne propunem, pe această zonă, să ajungem la 300 de locații în portofoliu. Ne consolidăm poziția pe piață din România și în următorii 4-5 ani planificăm un portofoliu de 5000 de locații, prin care să oferim mediului de afaceri soluții de publicitate moderne, personalizate și rapide” – a declarat Eduard Petrescu – CEO & General Manager Eko Group.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul publicității indoor și outdoor, Eko Group oferă servicii complete și complexe de promovare, atât prin metode moderne, precum ecranele digitale, cât și variante alternative de advertising (steaguri pe stâlpii de iluminat din București și Ilfov). Printre clienții care au ales serviciile Eko Group se numără instituții publice, companii din industria HoReCa, energetică, medicală și numai.