in ,

Cosmin Răileanu – CEO & Founder at Vindem-Ieftin.ro, invitatul lui Andrei Cristea în ediția din această seară a emisiunii “Legile Afacerilor”, live, pe PROFIT NEWS, la ora 19:30

De la zero la business inovator.” Această afirmație va iniția discuția din studioul PROFIT NEWS, unde Andrei Cristea îl va avea alături ca și invitat pe Cosmin Răileanu, fondatorul Casei de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Cosmin a adus în prim-plan un concept revoluționar, Depozit Virtual, care a ajuns în atenția campionatului de antreprenoriat EY. Modelul de business este inedit și reușește să mute cu succes comerțul clasic cu stocuri și logistică în mediul online. Este singura franciză în una dintre cele mai importante industrii, ce oferă șansa vânzătorilor remarcabili să-și dezvolte o carieră antreprenorială susținuți de brandul creat în 9 ani de activitate.

Pe lângă acest subiect, pe masa discuțiilor se vor detalia informații și despre unicitatea conceptului care concurează cu marii retaileri, cui aduce valoare, cum interacționează cu clienții și cum își prezintă beneficiile în fața pieței.

Vă invităm cu plăcere să urmăriți emisiunea „Legile afacerilor” în această seară, începând cu ora 19:30.