in ,

STC Partners a vândut 50% din prima fază a ansamblului rezidențial Quartier Azuga

Comunicat de presă transmis

În nici șase luni de la startul construcției proiectului Quartier Azuga, dezvoltatorul STC Partners vinde 50% din apartamentele din prima fază.  

De la familii, la corporatiști care lucrează în zona Aviației/ Pipera sau persoane care deja locuiesc în această zonă și își doresc un spațiu de locuire îmbunătățit și până la investitori individuali interesați să investească în apartamente de calitate, acestea reprezintă principalele categorii de cumpărători în ansamblul rezidențial Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica. “Suntem foarte bucuroși de rezultatele pe care le-am obținut la Quartier Azuga, un lucru care confirmă calitatea ansamblului rezidențial. Am calculat fiecare detaliu al proiectului nostru și am alcătuit un set excelent de beneficii, la prețuri competitive. Reușind să obținem o asemenea performanță de vânzări într-un timp scurt, ne oferă o încredere și mai mare în proiect și în comunitatea care deja se formează în Quartier Azuga”, spune Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.

Adi Steiner, Managing Partner STC Partners

Prima fază a proiectului va cuprinde două clădiri cu un număr total de 93 de apartamente, de la studiouri duble la apartamente cu 4 camere, printre care şi apartamente cu grădină sau penthouse-uri, şi va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024 cu primii rezidenţi aşteptaţi să se mute în al treilea trimestru al anului 2024, urmată de faza II în paralel şi cu un termen de finalizare al întregului proiect la mijlocul lui 2025. “Continuăm și cu alte vești bune pentru proiect și rezidenții acestuia, legate de infrastructura din zonă, unde așteptăm finalizarea pasajului Doamna Ghica chiar în această toamnă și care va oferi posibilitatea unei călătorii de 10 minute cu mașina până în cartierele Aviației/ Pipera, una dintre zonele cheie de interes din București”, explică Steiner.

Ansamblul rezidențial Quartier Azuga vine cu un set amplu de beneficii, printre care şi eficienţa energetică ridicată. Proiectul depășește semnificativ minimumul standardului nZEB în ceea ce privește clădirile rezidențiale noi, respectiv oferirea a circa 50% de energie verde, și asigură economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaze şi electricitate, un nivel scăzut al emisiilor de carbon, costuri comune mici, condiţii favorabile pentru accesarea unui credit bancar pentru achiziţie şi perspectiva unei impozitări reduse pe viitor. 

Despre STC Partners

STC Partners continuă povestea de succes a Quartier Gramont, proiectul boutique de lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut în 2021. Echipa de dezvoltatori este compusă din profesioniști cu experiență și colaborează cu companii cu o reputație excepțională în industrie pentru a livra cu succes proiectele.