in , ,

Brisk Group, compania românească implicată în proiecte internaționale de infrastructură aeroportuară

Fiind unul dintre jucătorii cu bogată experinență în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii de transport, ????? ????? a fost invitată să participe la conferința “Infrastructura și Tehnologia Aeroportuară – AIT București 2023”, eveniment organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) si care s-a desfasurat la Hotel Hilton Garden Inn. Compania a fost reprezentata de Claudiu Mihail Bisnel, Fondator și Managing Partner, Andrei Stoian, Partener si Mark Brownlee, Partener și Director Regional al Brisk UK, cel din urma fiind si speaker în cadrul panelului ??????? ????????? ??? ??????????.

Tinand cont de experiența vasta a companiei și de gama extinsă de servicii de consultanță în diverse sectoare ale construcțiilor, discursul lui Mark Brownlee s-a centrat pe implicarea Brisk Group în proiecte internaționale cheie in sectorul infrastructurii aeroportuare precum: Aeroportul Heathrow (Londra), Aeroportul Manchester, dezvoltarea terminalului de Nord de la aeroportul Gatwick (Londra), aeroportul international NEOM din Arabia Saudita.

Aceste proiecte de referință, precum și altele pe care le avem în portofoliul nostru, dovedesc fără îndoială că serviciile noastre sunt special adaptate pentru a îndeplini cele mai noi cerințe de dezvoltare și reamenajare a aeroporturilor, iar noi ne angajăm să oferim excelență cu fiecare dintre proiectele noastre. Recunoasterea ????? ????? în cadrul acestei industrii complexe este, de asemenea, atestata si de faptul că am devenit membri ai ??????? ????????????? (???), în toamna anului 2022 – un parteneriat strategic pe care îl prețuim și pe care ne bazăm pentru viitor.”, a declarant Mark Brownlee, Partener si Regional Director Brisk UK.

Sursa: Brisk Group

Fondat în anul 2016 Brisk Group a cunoscut, pe tot parcursul existenței sale, un proces de creștere susținută, devenind, în scurt timp, lider pe piața locală a consultanței în construcții. În prezent, pe lângă sediul central, din București, compania deține și operează două birouri cu activitate în afara țării – unul în Londra, iar celălalt în Chișinău –, cu ajutorul unei echipe formate din peste 70 de specialiști. Profesionalismul și performanțele Brisk Group au fost recunoscute, de-a lungul timpului, printr-o serie de premii. Printre acestea se numără titlul de Award Winner acordat la categoria Consultanță a prestigioasei competiții European Property Awards în 2021, ce a venit ca o confirmare a serviciilor de top oferite în domeniul managementului de proiect, inclusiv al costurilor și al procesului de construcție. De asemenea, în toamna lui 2022 compania a fost desemnată Project, Construction and Cost Management Firm of the Year, de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB).


Material transmis: Brisk Group