in , ,

Șerban & Musneci Associates lansează SMA Real Estate Kluster

Cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare strategică, Șerban & Musneci Associates aduce în premieră o divizie de servicii integrate de comunicare strategică și de criză, public affairs și management reputațional, dedicată exclusiv pieței imobiliare din România.

Prin lansarea SMA Real Estate Kluster, Șerban & Musneci Associates își extinde serviciile către sectorul imobiliar și oferă o nouă viziune aplicată, care ține cont atât de nevoile pieței cât și de provocările unei comunicări eficiente și de impact.

Maturizarea vizibilă din ultimii ani a companiilor imobiliare și creșterea investițiilor acestora în departamentele de marketing și comunicare au însemnat pentru portofoliul Șerban & Musneci Associates o dezvoltare continuă și au dus la apariția SMA Real Estate Kluster.

Bogdan Grigoraș, Head of Public Relations Șerban & Musneci Associates
Roberto Musneci, Senior Partner, cofondatorul Șerban & Musneci Associates
Sergiu Voicu, Senior PR Consultant SMA Real Estate Kluster
Simona Macovei, Senior Real Estate PR Consultant

“Am observat o nevoie accentuată  a companiilor imobiliare de a primi din partea unei singure echipe soluții eficiente și integrate pentru toate nevoile lor. Experiența noastră, validată de rezultatele obținute în zona de management reputațional, comunicare strategică și de criză, este completată de know-how-ul din domeniul imobiliar pe care l-am dobândit în decursul anilor alături de partenerii și clienții noștri. SMA Real Estate Kluster oferă o soluție completă în piața de real estate, atât în zona de public affairs, cât și de public relations”, spune Bogdan Grigoraș, Head of Public Relations Șerban & Musneci Associates.   

Cosmopolis, Pedro Construct, ARQA, Nusco Imobiliara, Pinum Doors & Windows, Rustler România, STC Partners, Transilvania Construcții, North Bucharest Investments sunt nume importante din piața imobiliară, care gestionează asset-uri de peste un miliard de euro în România și fac parte din portofoliul Șerban & Musneci Associates.

“Fie că vorbim despre real estate sau orice alt segment de business, clienții noștri au înțeles încă de la primele colaborări, că modul nostru de a comunica este unul integrat. Pentru noi comunicarea nu înseamnă doar livrarea unor mesaje. Ținem cont de etica și estetica comunicării, dar mai ales de impactul ei. Ne dorim ca vocile clienților noștri, clienți reputați și cu multă experiență în domeniu, să fie voci-reper în industria lor”, declară Alex Șerban, Senior Partner, cofondatorul Șerban & Musneci Associates.  

Șerban & Musneci Associates acoperă, prin serviciile sale de public relations și public affairs, o gamă variată de industrii, de la cea farmaceutică, la apărare, tehnologie, energie, asigurări, transporturi, FMCG sau cinematografie.

“Portofoliul nostru din zona de real estate este în permanentă creștere pentru că ținem cont de specificul fiecărui client, fie el constructor, dezvoltator, agenție de vânzări sau arhitecti și designeri. Prin SMA Real Estate Kluster, devenim unul dintre cei mai puternici facilitatori de comunicare pentru industria imobiliară”, declară Roberto Musneci, Senior Partner, cofondatorul Șerban & Musneci Associates.  

Echipa de PR a companiei este formată din oameni cu o vastă experiență în comunicare, social-media, jurnalism, marketing, relații publice. SMA Real Estate Kluster se bazează mai ales pe experiența în domeniul imobiliar a Simonei Macovei și a lui Sergiu Voicu, a căror expertiză contează foarte mult în strategia de comunicare și implementarea acesteia.


Despre Serban & Musneci Associates

Fondată în 2003,  Șerban & Musneci Associates este unul dintre liderii pieței de servicii de comunicare strategică integrată din România și este fondată de Roberto Musneci și Alex Șerban. Agenția mai oferă servicii, precum management reputațional, business information, digital sau compliance services.


Material transmis