in ,

Investiție de 50 de milioane euro în noul proiect imobiliar ARQA

  • Încurajat de succesul proiectului ARQA Jolie Village, ca parte a planului de investiții pe termen lung, dezvoltatorul ARQA pregătește lansarea unui nou proiect rezidențial premium în zona Iancu Nicolae din Nordul Bucureștiului.
  • 10 mii de metri pătrați este suprafața terenului nou achiziționat în care ARQA va investi 50 de milioane de euro printr-un nou proiect ambițios.
  • Planul ARQA este de a realiza un proiect cu imobile din categoria de lux, cu facilități premium, ce vor include spa și piscine.

ARQA –  cel mai nou dezvoltator imobiliar, cu capital 100% românesc, anunță un nou proiect rezidențial care va fi dezvoltat în zona Iancu Niculae, aflată în Nordul Capitalei.

Pentru acest proiect, ARQA a achiziționat un teren de 10 mii de metri pătrați, în valoare de peste 6 milioane de euro. Terenul din portofoliul ARQA are o poziționare foarte bună, atât în raport cu accesul spre centrul orașului, cât și față de zonele de relaxare și liniște.

“Terenul din vecinătatea Pădurii Băneasa și a Grădinii Zoologice pe care l-am ales pentru noul nostru proiect este unul care să ofere clienților noștri exact poziționarea perfectă pentru familiile care vor să aibă în proximitate școli de renume, zone comerciale, dar și spații pline de verdeață și liniște, la care pot ajunge rapid”, spune Florin Ababe, CEO al ARQA.

“Am fost încurajați de succesul ARQA Jolie Village să alegem pentru următoarea noastră dezvoltare tot zona de Nord a Bucureștiului. Cu o investiție estimată în prezent la 50 de milioane de euro, pregătim 230 de apartamente și câteva sute de locuri de parcare pentru clienții viitorului cartier rezidențial. Desigur, vom adăuga facilități premium, care să facă diferența pentru cei care vor să aleagă acest proiect. Construim pentru viitor! Proiectele noastre și anii de experiență sunt dovada încrederii pe care o avem în piața imobiliară din România”, declară Lucia Niculae, Chief Investment Officer ARQA.

Piscine și spa – sunt doar două dintre multiplele facilități pe care ARQA le pregătește pentru viitorii clienți ai acestui ansamblu. Toate beneficiile și facilitățile de care se va bucura proiectul vor fi anunțate însă ulterior, odată cu numele ansamblului și detaliile tehnice. Acestea vor fi argumente puternice pentru alegerea acestui spațiu de către familiile care își doresc servicii de calitate superioară.

ARQA are în plan investiții majore în piața românească de real estate pentru anii următori, demers care a început în 2022 cu investiția de peste 20 de mil. euro în ARQA Jolie Village, primul proiect rezidențial din portofoliul ARQA. În următorii 5 ani, ARQA are deja proiectate aproximativ 5.000 de unități locative în proiecte din București și analizează achziția mai multor terenuri în principalele orașe din țară.

ARQA – Proiectele viitorului

Brandul ARQA a fost creat prin asocierea dintre Petre Niculae, fondatorul Pedro Construct, și omul de afaceri Florin Ababe.

Dezvoltatorul imobiliar ARQA, cu capital 100% românesc, își propune să se extindă în următorii ani la nivel național și internațional cu divizii de dezvoltare pe sectoarele comercial și rezidențial.

Detalii despre proiectele în derulare, aflate în portofoliu și planurile de viitor, găsiți pe site-ul companiei www.arqa.ro și pe canalul de YouTube ARQA.


Comunicat de presă transmis