in

Arggo Digital Spring – Optimizarea digitală a afacerilor

Compania Arggo, specializată atât în crearea și implementarea soluțiilor software de business, cât și în furnizarea de servicii de consultanță organizează joi, 11 mai 2023 evenimentul fizic Arggo Digital Spring – Optimizarea digitală a afacerilor, la sediul Microsoft București din Bulevardul Iuliu Maniu nr. 6P, Clădirea Campus, etaj 4. Pentru a afla mai multe detalii despre agendă, dar și pentru a vă asigura un loc în cadrul evenimentului, vă invităm să completați formularul de înregistrare accesând acest link.

Evenimentul se adresează tuturor antreprenorilor și liderilor din mediul de afaceri românesc care doresc să învețe cum pot îmbunătăți performanța și eficiența afacerii lor cu ajutorul tehnologiilor avansate.

Speakerii invitați la acest eveniment sunt: Daniel Rusen, Director of Marketing and Operations @Microsoft România, Ovidiu Pismac, Account Technology Strategist @Microsoft România, Liviu Olaru, Chief Financial Officer @Fine Accounting Solutions, Alexandru Radu, Head of Business Growth @Arggo, Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor @Arggo, Lucian Oprea, Business Solutions Manager @Arggo și Cătălin Florescu, Cloud Solutions Manager @Arggo.

Temele principale de discuție vor fi:

  • Cum să identificați soluțiile potrivite pentru optimizarea proceselor de business?
  • Cum puteți face trecerea de la business segmentat, la business integrat prin digitalizare?
  • Care sunt funcționalitățile și accesibilitatea soluției Microsoft Dynamics 365 Business Central?
  • Ce provocări puteți întâmpina la implementarea unui sistem în cloud?
  • Cum ajută o soluție cloud să vă protejați datele?

În cadrul acestui eveniment aveți oportunitatea de a învăța cum puteți utiliza sistemul Enterprise Resource Planning (ERP) – Microsoft Dynamics 365 Business Central disponibil acum în România ca Sofware as a Service (SaaS) și alte soluții software pentru a vă crește eficiența operațională și a reduce costurile. De asemenea, aveți șansa de a câștiga serviciul de consultanță numit Discovery prin care experții Arggo vor evalua toate aspectele afacerii dumneavoastră pentru definirea strategiei digitale înainte de implementarea unui sistem software personalizat nevoilor companiei din care faceți parte. În cadrul evenimentului aveți posibilitatea de a face networking cu lideri din mediul de afaceri și experți din industrie, dar și ocazia de a explora noi oportunități de colaborare.

Nu ratați această ocazie de a descoperi cele mai noi tehnologii și de a obține noi idei și strategii pentru afacerea dumneavoastră! Pentru înscrierea și participarea la evenimentul din data de 11 mai, ora 9.00 puteți accesa acest link.

Sursa: Arggo Digital Spring

Material transmis