in

Alina Constantin este noul Redactor-Șef al grupului media Lion House

Licențiată în jurnalism, cu un master în comunicare internațională și diplomație publică, noul redactor șef al publicaților Legal Marketing și Investing in Property are experiență de peste 20 de ani în mass-media, fiind implicată în conducerea unor redacții de business din Romania. În paralel a acumulat o experiență de 10 ani în marketing și comunicare, atât din postura de comunicator pentru branduri importante în mediul de afaceri românesc, cât și prin inițierea și organizarea mai multor evenimente de afaceri, conceperea strategiilor de marketing și implementarea campaniilor de responsabilitate socială.

Alina Constantin va coordona editorial acțiunile celor două site-uri pe care le deținem, precum și celelalte vehicule media ale grupului, revistele premium Legal Innovation (ediția 6) și Investing in Property (ediția 5), comunicările și aparițiile Partenerilor pe hub-ul de 5 site-uri de business unde manageriem sau coordonăm secțiunile de Legal și Real-Estate (Profit.ro, News.ro, Hotnews, Știrile Pro TV, PrimaNews).

Partenerii o vor cunoaște pe Alina la evenimentul nostru de săptămâna viitoare, We WIN, Joi 20 Aprilie, accesul pe bază de invitație nominală.

Andrei Cristea
Valentin Ilie
Alexandra Atomei
Diana Zuican
Ermina Niculae

Andrei Briceag