in ,

Adriana Cazacu, fondatoarea Office Sky – În pași de step spre Digital

 “It takes time to get a dance right, to create something memorable.” – Fred Astaire

Adriana Cazacu, Fondator Office Sky

Adriana Cazacu, fondatoarea Office Sky, primul startup românesc ce introduce pe piața din România conceptul de “virtual assistant”, ne invită, în pași de dans, către Fred Astaire Dance Studio, primul studio de acest gen din România. La inaugurarea studioului au participat apropiați și persoane care cred că dansul transcede, dincolo de mișcări tehnice, în emoție și stări de relaxare.

“La Fred Astaire Dance Studios, pasiunea noastră este să ajutăm la îmbogățirea vieții – fizic, mental, emoțional și social – prin puterea pozitivă și transformatoare a dansului”, ne transmite echipa Fred Astaire Dance Studios.

Sursa: Fred Astaire Dance Studios, București

Într-o eră din ce în ce mai agitată, în care timpul dă senzația de comprimare, activitățile de acest gen vin în sprijinul echilibrului și, implicit, al creșterii productivității. Cu o istorie începută din anul 1947, tipărită chiar de însuși Fred Astaire și transmisă în România de către Adriana Cazacu, studioul își așteaptă cursanții în Clădirea Globalworth Plaza.

Adriana Cazacu, vizibil emoționată, afirmă că indiferent de domeniul de practică, emoția este acea parte care ne face umani și că ar fi o greșeală să încercăm să o ascundem.

În contextul beneficiilor aduse vieții și business-ului, în special, Adriana Cazacu a inaugurat în anul 2022 primul program care, prin intermediul aplicației Office Sky, disponibilă pentru Android și IOS, oferă o gamă extinsă de servicii, de la cele mai uzuale, până la cele mai complicate. Printre aceste servicii 100% personalizabile, fiecare client sau utilizator poate efectua rezervări la restaurant, preluarea apelurilor, poate înregistra raportări de business sau contabilitate primară. Prin personalizarea tuturor serviciilor, aplicația oferă unicitate fiecărui client, pliindu-se explicit pe nevoile acestuia.

Parte integrată a prezentului, digitalizarea exprimă noi direcții de dezvoltare și de facilitare ale anumitor etape. Această viziune stă la baza Office Sky. Printre beneficiile acestui proiect se numără: costuri reduse în raport cu angajarea in-house al unui asistent, contractarea unui anumit număr de ore, în funcție de necesitățile clientului și, nu în ultimul rând, gama diversificată de competențe și abilități.

“Proiectul s-a născut în era digitală, ca o nevoie tot mai mare a companiilor, a profesioniștilor și chiar a persoanelor private de a avea un ajutor, o asistentă, care să se ocupe de sarcinile zilnice, repetitive, dar fără a avea grija unui angajat. Office Sky oferă servicii de asistență remote, însă noi am mers dincolo de definiția clasică a unui astfel de rol, pregătind și instruind o „dublură virtuală”, un Doppelgänger, pe care clienții noștri se pot baza pe deplin”, a spus Adriana Cazacu, Fondator Office Sky.