in ,

ALPHA BUILDERS GROUP SA – turn de 21 etaje, pe malul mării, în stațiunea Olimp

Alpha Builders Group SA anunță începerea lucrărilor la turnul din stațiunea Olimp. După obținerea Autorizației de Construire, compania a demarat execuția OLIMP TOWER prin lucrările de sistematizare a amplasamentului și realizare a piloților forați, folosiți ca soluție de fundare.

Complexul rezidențial de 21 de etaje se află în prima linie la Marea Neagă, în stațiunea Olimp, una dintre cele mai liniștite și frumoase zone de pe litoral, într-un cadru natural aparte, situată între mare și pădurea Comorova.

Cu un regim de înălțime 2S+P+21 E, clădirea va avea aproximativ 70 metri înălțime, piscină exterioară, toate facilitățile ce definesc un complex de lux și finisaje deosebite. Suprafața desfășurată a proiectului este de aproximativ 20.000 metri pătrați. Termenul de finalizare este prevăzut în partea a doua a anului 2025.

La parterul OLIMP TOWER clienții vor avea la dispoziție un restaurant de lux, un centru SPA, o sală de fitness, un bar și o piscină semiolimpică exterioară. De asemenea, va fi amenajată și o sală de conferințe.

La etajul 21 vor exista 2 baruri și o zonă cu jacuzzi în aer liber. Tot aici, la înălțimea de 70 metri va fi amenajată o terasă panoramică, cu o perspectivă de 360 de grade care va avea un planșeu din sticlă montat în consolă la distanța de 4 metri față de structura clădirii.

Octavian MITAN – partener și director de dezvoltare Alpha Builders – declară că anvergura lucrării este una care va depăși nivelul Marina Tower din Mamaia:

“Analizăm construcțiile executate în lume, în zone cu expunere la risc seismic dar și în cele în care designul este dus la limite inimaginabile. Încercăm să devenim atractivi și pentru piețele externe; în acest sens, studiem în permanență inovațiile inginerești, preluăm soluțiile tehnice de ultimă oră și folosim materiale utilizate în alte țări. Un exemplu concret de material tehnologic pe care îl veți regăsi în proiectul nostru este placajul ceramic cu proprietăți flexibile, ce poate fi montat și pe suprafețe curbe.”

Sursa: Alpha Builders
Sursa: Alpha Builders

OLIMP TOWER SA este parte din grupul Alpha Builders. Firmele de proiect (SPV-urile) sunt înființate din considerente tehnice și financiare practice, utile: există transparență și ușurință la nivel decizional, exercițiul financiar al companiilor de acest fel este simplu de parcurs de către orice investitor.

Cristian PANAIT – CEO Alpha Builders Group S.A.: „Am creat posibilitatea clienților noștri să investească suma dorită, fără a fi limitați de achiziționarea unui apartament. Astfel, pot cumpăra un anumit număr de metri pătrați în cadrul proiectului, pot opta în prezent pentru obligațiuni sau pentru acțiuni în anii următori. Acesta este motivul pentru care am decis ca fiecare proiect să fie evidențiat în cadrul unei societăți pe acțiuni distincte, în care acționarul majoritar este firma mamă ALPHA BUILDERS GROUP SA.”

„După consultări cu specialiștii din domeniul imobiliar, lansăm pe piață acest produs tocmai pentru a oferi clienților siguranța investițională de care au nevoie în această perioadă. Compania își propune ca prin demersurile de promovare pe care le va face în următoarea perioadă să ofere informații cât mai clare tuturor celor interesați să investească alături de noi.” mai spune Cristian PANAIT.

Proiectul OLIMP TOWER va genera un număr de 210 de apartamente, majoritatea cu 2 camere, având suprafețe între 60 și 100 mp și prețuri cuprinse între 120.000 și 160.000 Euro. Priveliștea pe care o oferă este una spectaculoasă, ținând cont de înălțimea maximă a clădirii de 70 metri.

Deși construcția a fost autorizată în urmă cu puțin timp, dezvoltatorul a contractat un număr de 26 de apartamente, este în negocieri pentru vânzarea a încă 30 și urmează să încheie contracte barter pentru 30 de unități – schimburi cu prestatorii de servicii sau furnizorii de materiale implicați în realizarea proiectului.

OLIMP TOWER este a 4-a construcție cu regim mare de înălțime, după o serie începută în urmă cu 5 ani de către constructorul și dezvoltatorul Alpha Builders Group SA. Traian Tower, Marina Tower, Tomis Tower și Olimp Tower, împreună cu multe alte blocuri și case finalizate sunt cartea de vizită prin care orice investitor poate evalua calitatea produsului finit, seriozitatea și viziunea celor implicați în dezvoltarea companiei.

Sursa: Alpha Builders

Autor: Alpha Builders Group SA