in ,

O.B.A. Different by Luxury înaintează lucrările la proiectul O.B.A. Tower, cu termen de finalizare în Iunie 2025

Unul dintre cei mai de succes dezvoltatori ce oferă apartamente în stațiunea Mamaia Nord, cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor, O.B.A. Different by Luxury se lasă ghidat spre îndeplinirea celor trei criterii esențiale: Confort, Siguranță și Condiții Premium de locuire.

Pentru ca standardele să fie îndeplinite până la cel mai mic detaliu, O.B.A. Different by Luxury colaborează cu un număr semnificativ de profesioniști, de la arhitecți de renume, la ingineri. Un fapt în realizarea cu succes a proiectelor este analizarea nevoilor pieței, compania asigurându-se că fiecare clădire este formată din apartamente proiectate pentru un spectru larg de nevoi și, totodată, la un nivel ridicat din punct de vedere calitativ.

Una dintre promisiunile pe care O.B.A. Different by Luxury a făcut-o pieței imobiliare este cea prin care își ia angajamentul de a participa activ la crearea unui mediu sigur și corect tuturor celor interesați în achiziția unui imobil, fie în scop personal, fie pentru o investiție. Utilizarea de materiale din gama premium a ajutat compania să se dezvolte, astfel construind proiecte competitive, atât pe plan local, cât și la nivel național.

În rândurile de mai jos, Bogdan Alexandru Onea, CEO O.B.A. Different by Luxury oferă anumite răspunsuri la întrebări de care orice persoană care intenționează să aplice spre o investiție imobiliară se “lovește”:

Ce sfat ați oferi persoanelor ce se află acum în căutarea unei locuințe? Este acesta un moment bun de a cumpără?

Cum majoritatea proiectelor noastre se află la mare, consider că litoralul va fi mereu un punct de atracție pentru investitori. Consider că adresabilitatea este una mare atunci când discutăm despre locuințe și case de vacanță pe litoral practic vizezi toată țară, lucru dovedit deja prin numărul foarte mare de clienți care au cumpărat în această zona.

Randamentul oferit de astfel de locuințe este unul deosebit, făcându-le foarte atractive pentru investitori. Investițiile imobiliare inteligente au fost, sunt și vor fi unul din cele mai bune moduri de transport al banilor în timp.

Achiziționăm sau nu apartamente în această perioadă?

Răspunsul meu este da; oamenii inteligenți au investit mereu. Trebuie să ai în vedere un singur lucru: alegerea unui dezvoltator de încredere, cu experiență pe piața imobiliară, astfel încât banii tăi să rămână în siguranță și protejați de inflație! 

În ce fază vă aflați cu dezvoltarea O.B.A. Tower și când previzionați că veți finaliza apartamentele? Ce abordare ați ales pentru amenajarea interioară a locuințelor și cum arată mixul de furnizori pentru finisajele de interior?

O.B.A Different by Luxury pregătește startul construcției noului proiect rezidențial  O.B.A TOWER un simbol al luxului și inovației, având că element central lumina și suprafețele vitrate generoase. Noul proiect imobiliar marca O.B.A Different by Luxury, un concept rezidențial nou, foarte îndrăzneț, promite că va atrage toate privirile.

O.B.A. Tower este opțiunea pe care toată lumea o aștepta pentru o viitoare locuință având un randament investițional foarte atractiv.

Termenul de predare al acestui proiect este luna iunie 2025.

    

Cărui tip de clienți vă adresați cu proiectul O.B.A. Tower și care sunt cele mai scumpe apartamente disponibile în complex?

Satisfacția clienților noștri contează pentru noi mai mult decât orice. Nevoile oamenilor ne stimulează să devenim mai buni, în fiecare zi.

Ne adresăm clienților care înțeleg ceea ce noi le propunem și ceea ce încercăm să le oferim. În esență orice persoană care își dorește o locuința în noul nostru proiect este binevenită. Invităm cât mai multe persoane să ne viziteze pentru a află despre noi, despre ceea ce facem și ceea ce le propunem.

A fi scump sau ieftin este ceva foarte relativ. Atunci când alegi o locuința ai în gând mai mulți parametri de care trebuie să ți cont. Noi considerăm că ceea ce propunem este la un raport calitate-preț imbatabil. De aceea este important că oamenii să ne viziteze și să încerce să se convingă. În plus nu este doar despre prețul pe metrul pătrat; este vorba despre facilitate, servicii, suport și multe alte detalii.

Randări ale apartamentelor din cadrul proiectului O.B.A. Tower: