in ,

Prime Kapital înaintează stadiul lucrărilor la Pleiades Residence, componentă rezidențială a celui mai amplu proiect de regenerare urbană din Ploiești

Pleiades Residence

Prime Kapital dezvoltă, în prezent, unul dintre cele mai sustenabile și funcționale concepte urbane din oraș, care include lucrări de infrastructură, centrul comercial Prahova Value Centre, ansamblul rezidențial Pleiades Residence și amenajări peisagistice extinse.

Cele 7 clădiri cu design arhitectural elegant, contemporan, vor include 498 de apartamente cu compartimentare inteligentă și variată (17 tipologii).

Cu autorizația obținută la mijlocul anului trecut, Prime Kapital a început deja demararea lucrărilor pentru Faza 1 de dezvoltare a ansamblului Pleiades Residence. Această include construcția clădirilor A și B (în total 142 de locuințe) și amenajarea a peste 1.000 mp de spații verzi și alei pietonale. În prima etapă s-a pregătit terenul pentru construcție și s-au efectuat foraje și teste pentru corpul A și corpul B.

În luna octombrie au fost montate două macarale-turn, iar înainte de sfârșitul anului 2022, au fost executați piloții de fundare la corpurile A și B, la adâncimi cuprinse între 16 și 20 metri. În total, au fost executați 170 de piloți (85 pentru fiecare clădire).

Faza 1 de Vânzări, lansată la finalul anului 2021, s-a bucurat de un real succes în primele luni ale anului 2022. În luna mai, după obținerea autorizației de construire, s-a lansat și Faza a 2-a de Vânzări: încă 72 de apartamente în clădirea A.

În prezent, sunt disponibile pentru cumpărare locuințele situate în clădirile A și B. Printre acestea se numără și primele apartamente duplex din Pleiades Residence.

YouTube player

Prime Kapital este una dintre companiile aflate în cursa pentru premiu recunoscut mondial, la categoria “Residencial Project”, în cadrul celei mai importante decernări de premii. Proiectul va fi jurizat la Londra de către 82 de personalități de prim rang din elita europeană de business. Anul acesta, pemtru prima oară în istoria celor mai notorii și râvnite premii de Real-Estate la nivel mondial se vor află și doi români: Andrei Cristea și Valentin Ilie.

YouTube player

Sursa: Prime Kapital