in ,

RUSTLER România lansează divizia “RUSTLER Properties”

RUSTLER România, divizia locală a grupului austriac RUSTLER – cu o experiență de peste 87 de ani în domeniul imobiliar pe piața europeană în livrarea serviciilor complete de Facility, Property și Project Management – lansează divizia de consultanță imobiliară RUSTLER Properties oferind servicii de consultanță imobiliară pentru birouri, terenuri și industrial-logistică.

RUSTLER Properties are deja în portofoliul său un număr de peste 400 de proprietăți, localizate atât în Bucuresti, cât și în țară, acestea regăsindu-se pe pagina dedicată: www.rustlerproperties.ro.

Odată cu lansarea acestei divizii de consultanță imobiliară, acum reprezentăm pe piața imobiliară locală, într-adevăr conceptul de  <One Stop Shop>  în real estate. RUSTLER Properties va tranzacționa și va oferi consultanță pentru toate proprietățile de birouri, terenuri și spații industriale și logistice din portofoliu și ne bucurăm să împărtășim întreaga noastră expertiză clienților noștri. Ne dorim să oferim pieței din România o abordare matură în serviciile de Consultanță și Brokerage, având în vedere experiența membrilor echipei noastre. Această divizie întregește activitatea companiei noastre ca furnizor de servicii complete pe piață și sunt convins că avem toate ingredientele necesare pentru a livra performanță și pentru a aduce o contribuție în creșterea standardelor de lucru în industria de profil”, declară Daniel State, Managing Partner, RUSTLER România.

Pentru atingerea acestui obiectiv strategic, RUSTLER România a recrutat profesioniști experimentați din piață. Echipa RUSTLER Properties este condusă de Cristina Dumitrache – Chief Business Development Officer – care aduce o experiență relevanta de 25 de ani în consultanța imobiliară, dobândită atât pe plan național, cât și internațional.

Este o nouă provocare pentru mine să conduc divizia de consultanță imobiliară a RUSTLER România, prin RUSTLER Properties, cu atât mai mult cu cât am o experiență vastă în real estate. Mă bucură să am oportunitatea de a-mi folosi cunoștințele si experiența dobândite în toți acești ani având, alături de mine colegi a căror expertiză în domeniu îşi pune deja amprenta in activitatea noastră – cred cu tărie că echipa noastră va face diferența în piață”, spune Cristina Dumitrache, Chief Business Development Officer, RUSTLER România.

Astăzi, din Echipa RUSTLER Properties fac parte: Florina Grosu (Head Of Office Agency),  Mircea Babescu (Senior Consultant Office Agency), Cristian Marinoiu (Head of Lands Agency) și Valentin Ionescu (Senior Consultant Industrial Agency) și va continua să coopteze și alți profesioniști din piață.


Despre RUSTLER România  

RUSTLER România, prezentă la nivel local de peste 10 ani, este o filială a Grupului Austriac RUSTLER – cu o experiență de peste 87 de ani în domeniul imobiliar pe piața europeană, oferind servicii complete de Facility, Property si Project Management, Brokerage și Consultanță Imobiliară. Compania acoperă piața imobiliară locală oferind o gamă completă de servicii imobiliare, care include de asemenea consultanță cu privire la aspecte juridice, tehnice și comerciale specifice și relevante. Echipa formată în prezent din 130 de profesioniști cu experiență, acoperă toate serviciile menționate, administreză un portofoliu de peste 1,5 milioane de m2 de spații de birouri, parcuri industriale și logistice, centre comerciale și spitale, având expertiză relevantă cu privire la toate aspectele tehnice și comerciale.