in ,

Menatwork – De 29 de ani unul dintre principalele grupuri de construcții și dezvoltare de proiecte pe piața din România

Comunicat de presă


Menatwork este de 29 de ani unul dintre principalele grupuri de construcții și dezvoltare de proiecte pe piața din România, care oferă soluții profesionale complete, de la furnizare de materiale de construcții, consultanță, până la expertiză tehnică și montaj.

Din 1994, anul înființării, indiferent de schimbările prin care a trecut, viziunea Menatwork a rămas aceeași: Să contribuim la creșterea calității nivelului de trai și confort al oamenilor prin produsele și serviciile oferite, de aceea “Build with Menatwork” este mai mult decât un slogan, este o declarație asumată.

La 29 de ani de la înființarea MENATWORK, cel mai puternic sentiment este mândria pentru ceea ce am realizat:

  • un grup de firme solide = 5 de producție, 4 de comerț, 6 de servicii;
  • o comunitate de oameni puternici și foarte bine pregătiți;
  • un mediu sigur și condiții corecte de muncă;
  • un sistem de susținere și promovare a tuturor celor care vor să se dezvolte;
  • un spirit: Spiritul MENATWORK, ce ne ajută să depășim orice barieră.

Plecând de la întrebarea “Ce putem face mai bine?” Menatwork a găsit răspunsul aplicând zi de zi valorile care îi sunt fundație:

  • RESPONSABILITATEA – față de parteneri, de colegi, de mediu – pe care o regăsim în proiectele realizate de-a lungul timpului, în stabilitatea relațiilor și în acțiunile din social și mediu;
  • ÎNCREDEREA ÎN OAMENI – care ne-a ajutat să păstrăm 65% din colegi mai mult de 5 ani în cadrul companiei;
  • FORȚA ECHIPEI – dovedită în momentele de încercări;
  • OPTIMISMUL – care ne face să credem că acțiunile noastre pot face o lume mai frumoasă, nu doar în domeniul nostru, al materialelor de construcțIi, ci și în direcția de sustenabilitate, mediu și social.

Verdele este culoarea ce ne reprezintă, este culoarea optimismului și, totodată, semnifică pariul nostru cu lumea înconjurătoare. De aceea și în acest an vom planta alți 30 de nuci lângă cei 29 plantați anul trecut.

Valorile pe care Administratorul Luigi Caverni a clădit Menatwork sunt mai actuale ca oricând. De fapt, ele sunt la baza tuturor realizărilor companiei pentru că se regăsesc în fiecare dintre noi și în acțiunile noastre.