in ,

Delta Studio Timișoara: Peste 100 de arhitecți și dezvoltatori au participat la lansarea showroomului Shop in Shop Porcelanosa

Printr-un eveniment de succes, Delta Studio a lansat, în cadrul showroomului din Timișoara, un shop in shop Porcelanosa – brand premium de origine spaniolă, furnizor al Casei Regale Britanice.

Cei mai relevanți și activi arhitecți locali, precum și dezvoltatori și parteneri care activează în domeniul amenajărilor de interior, au fost prezenți în showroomul Delta Studio Timișoara la evenimentul de lansare. Peste 100 de persoane au participat la o seară de business networking găzduită de Delta Studio și partenerii oficiali ai evenimentului: Porcelanosa, LAUFEN și RIDA.

Showroomul dispus pe două nivele oferă soluții integrate pentru amenajări interioare premium, reprezentând un one-stop-shop atât pentru profesioniști, cât și pentru beneficiarii finali.

Eveniment lansare showroom Delta Studio Timișoara – shop in shop Porcelanosa Sursa: deltastudio.ro

Eveniment de lansare Delta Studio Timișoara – oportunități pentru arhitecți și designeri de interior

Evenimentul nu a fost lipsit de surprize plăcute pentru participanți, Porcelanosa oferind, în cadrul unei tombole, o vizită la fabrica din Spania, prin reprezentantul brandului în România – Jorge Garcia. LAUFEN, partener și sponsor al evenimentului, a oferit trei premii constând în produse din cele mai îndrăgite colecții ale brandului.

Eveniment lansare showroom Delta Studio Timișoara – shop in shop Porcelanosa Sursa: deltastudio.ro

Delta Studio – lider în domeniul amenajărilor interioare

De la finisaje la sanitare, de la mobilier la decorațiuni, Delta Studio oferă o gamă atent selecționată de produse de la branduri de top, consacrate la nivel internațional: Porcelanosa (plăci ceramice, mobilier și sanitare), LAUFEN (brand de lux al grupului ROCA pentru sanitare și mobilier pentru baie), STEINBERG (brand de lux german de baterii), DALET (brand 100% românesc, cu cele mai în trend soluții pentru baie), COCIF (producător italian de uși de interior), Rosini (producător italian premium de mobilier), Formmat (producător român de mobilier premium) și Cucinese (producător italian de bucătării din gama premium).

Eveniment lansare showroom Delta Studio Timișoara – shop in shop Porcelanosa Sursa: deltastudio.ro

Pe lângă brandurile cele mai importante, care se regăsesc în exclusivitate în showroomurile Delta Studio, portofoliul de soluții pentru interioare cuprinde și colecții exclusive de la branduri consacrate la nivel național și internațional. Întregul catalog de produse poate fi consultat pe site-ul Delta Studio, în timp ce în showroom clienții beneficiază de consiliere profesionistă gratuită.

În cei peste 25 de ani de existență, Delta Studio a colaborat cu peste 1000 de arhitecți și designeri de interior din întreaga țară. Aceasta este o carte de vizită edificatoare a faptului că Delta Studio este un partener de încredere, alături de care toate proiectele de amenajare interioară se derulează și finalizează cu succes.


Sursa: https://blog.deltastudio.ro/