in ,

Vizită la ROCKWOOL România a Ambasadei Regale Daneze

Ambasadorul Uffe A. Balslev, împreună cu șeful Departamentului Comercial, Răzvan Stroe, au făcut o vizită la ROCKWOOL România, principala companie daneză de izolații.

Ambasada Regală Daneză în România se află în plin proces de promovare a legăturii economice și culturale dintre cele două țări. În acest context, vizita la ROCKWOOL România a fost un prilej de confirmare a faptului că activitatea Grupului în România este una în plină dezvoltare.

Soluțiile inovatoare ale Grupului ROCKWOOL și angajamentul față de sustenabilitate au fost punctul central al discuțiilor. În cadrul vizitei, ambasadorul și domnul Stroe au avut ocazia să afle de la domnul Florin Popescu, directorul unității de afaceri pentru Rockwool România și de la doamna Viorica Roșcă, director de afaceri publice la Rockwool România, despre stadiul actual Rockwool – procesul de producție și eforturile acestora de a reduce amprenta asupra mediului.

De asemenea, au fost mândri să observe angajamentul companiei de a furniza pieței din România produse de izolare de calitate.

Această vizită arată angajamentul continuu al companiilor daneze față de piața din România.

În același registru, compania este recunoscută în domeniul construcțiilor, aflându-se în principalele preferințe ale arhitecților, constructorilor, designerilor de interior.

Arhitecta Adela Pârvu este una dintre numele ce recomandă utilizarea rocii bazaltice, explicând, în detaliu, pe blogul ei, beneficiile aduse de acest produs: “În cazul vatei bazaltice, cum e cazul celei de la Rockwool fabricată în România, la fabrică de lângă Ploiești, materialul izolant este realizat din rocă vulcanică, o materie primă naturală care se comportă excelent, respectiv lasă pereții să respire. Asta se traduce printr-un mediu sănătos la interior, dar fără compromisuri cum ar fi necesitatea deschiderii ferestrelor într-un anumit interval de timp zilnic, deci fără risipă de energie.” prezintă Adela Pârvu în rândurile blogului.

 

“ROCKWOOL furnizează sisteme de izolație termică prin care, alături de alte măsuri, putem reduce necesarul de energie primară cu până la 90%, ceea ce înseamnă și o diminuare foarte mare a amprentei de carbon.” afirmă Florin Popescu, directorul unității de afaceri pentru Rockwool România (foto).

 

 


Surse:

https://www.linkedin.com/company/rockwool-romania/

https://adelaparvu.com/