in

MANPRES a tiparit Catalogul de abonamente de presa pentru companii 2023

MANPRES a tiparit Catalogul MANPRES 2023 – lista de preturi pentru abonamente la ziare si reviste in regim de abonament. Catalogul MANPRES 2023 conţine oferte şi preţuri pentru abonamentele de anul 2023, la ziare şi reviste româneşti şi internaţionale si se adreseaza companiilor multinationale, ambasadelor, bibliotecilor si institutiilor bugetare. Financial Times, The Economist sau Ziarul Financiar, National sunt cele mai vândute ziare si reviste de Manpres in Romania! Prin compania MANPRES puteti comanda peste 7.000 de publicatii din 95 de ţări şi în 52 de limbi, publicatii pe care le poti primi in acceasi zi de aparitie ca-n SUA, Franta, Anglia, Germania, China, Italia prin licenta exclusivă de a tipări detinuta de Manpres. Publicaţiile se livrează în format A3 pe hârtie de imprimantă, printată alb-negru faţă/verso. Publicaţiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial şi grafic.

Mihai Manea, CEO Manpres, despre catalogul pe anul 2023:

„Catalogul MANPRES a ajuns la a 17 editie, ceea ce este foarte important pentru identitatea si brandul MANPRES, al modului de relationare dintre MANPRES si abonatii sai, el devenind astfel cel mai important element de relationare cu abonatii nostri.

In catalog gasiti preturile de abonament la peste 1.300 de ziare si reviste romanesti si internationale din domeniile achizitii publice, fiscalitate, economic, financiar, contabil, business juridic, legislativ, resurse umane, medical, auto sau IT”.

Modalităţi de abonare:

Clienţii de pot abona pe site-ul www.manpres.ro , pe mail – office@manpres.ro , la sediul firmei – Piaţa Presei Libere (nr. 1, Parter, Corp C, Cam. 14, Sector 1, Bucureşti) sau la telefon – 0722 341 546

Cum livrează Manpres?

Livrările se fac printr-un sistem de curierat propriu, prin echipajele de monitorizare şi prin agenţii de abonamente. Manpres face ca abonatul să aibă publicaţiile favorite la micul dejun, între orele 2:00-8:00 la prima ora a diminetii.