in

RENAȘTEREA PALATULUI BRAGADIRU

Palatul Bragadiru – locul de întâlnire a celor care apreciază o experiență culturală, cu tente bahice. Întregul spațiu istoric a fost resuscitat de către Marcel Vulpoi, personalitate a lumii de business din România, cel care și-a luat angajamentul de a “readuce” cultura într-o zonă de accesibilitate, oferind astfel oportunitatea de trăi experiențe într-un cadru al cărui istorie îl descrie cel mai bine.

“Palatul Bragadiru își propune să creeze în România, după foarte mult timp, un loc unde oamenii pot veni, să se bucure de o experiență ușor bahică și gastronomică, înainte de spectacolul propriu zis, după care să se bucure de spectacol și apoi să rămână, să facă debriefing-ul. Provocarea mare este să convingem oamenii să beneficieze de întreagă experiență, nu doar de un bilet la un spectacol.” declara Marcel Vulpoi – Vistierul Palatului Bragadiru și co-owner Gramofon Wine.

Ingredientele unei seri petrecute în palat, aduc pe masa publicului specialități gastronomice, așezonate cu spectacole de teatru, expoziții de artă și recitaluri live, toate acestea fiind completate de vinul cramei Gramofon Wine.

Printre activitățile care aduc o lumină fresh, accentuând cultura și bunul gust în Palatul Bragadiru, se numără și reprezentațiile pe scenă a teatrului GODOT, “un deschizător de drumuri” sau, altfel spus, “liantul dintre băncile școlii și scenele profesioniste” pentru tinerii care au ales să urmeze o carieră în lumea teatrului.

În continuarea acestui context, Marcel Vulpoi ne împărtășește intenția sa de a organiza diferite seri tematice, prin care li se oferă ocazia celor care doresc să se afirme profesional, să performeze. Iar pentru ca “talentul” acestora să fie validat, se vor organiza, o dată pe lună, sesiuni de premiere. “Vorba Manent” și “Jam sessions” sunt doar două nume al căror ecou va fi auzit în viitorul foarte apropiat.

Principalul fapt ce atestă un succes așteptat, este publicul din ce în ce mai numeros, persoane care s-a educat sau își dorește să se educe în spiritual artei – componentă esențială a civilizației.