in ,

Emax Real Estate Dubai Exclusive Event, cel mai mare eveniment dedicat pieței imobiliare din Dubai, Hotel Plaza, Târgu Mureș, 26-27 ianuarie 2023

Emax Real Estate Dubai, în parteneriat cu cei mai mari dezvoltatori din Dubai, printre care : Damac Properties, Sobha , Emaar, Azizi, organizează, în perioada 26-27 ianuarie 2023, la Hotel Plaza, Târgu Mureș, unul dintre cele mai mari evenimente din România dedicat vânzării de imobiliare în Dubai! Evenimentul se va desfășura între orele 10:00-20:00.
Evenimentul reunește cei mai importanți reprezentanți ai pieței imobiliare din Dubai, consultanți imobiliari de top specializați în piața de business din Emiratele Arabe Unite!

Andreea Popa, CEO Emax Real Estate Dubai

“Majoritatea românilor care cumpără locuințe în Dubai o fac în scop investițional, dar sunt și clienți care au ales să locuiască acolo. Partea bună a investiției o reprezintă, pe lângă cadrul fiscal atractiv, și facilitățile oferite de stat celor care își doresc să investească în Dubai.

În acest moment, Dubai este cel mai vizitat loc din lume, la nivel mondial, atrăgând anual peste 25 de milioane de turiști. De aici și gradul de ocupabilitate ridicat al proprietăților pe care noi le vindem. În plus, în Dubai, avem un sezon turistic de nouă luni, cu toate că, de fapt aș putea zice 12 luni, deoarece în 2022, în extrasezon (iulie și august) aveam închiriate chiar și proprietățile mai puțin bine poziționate, noi oferind pachetul complet pentru investitori, inclusiv property management pentru proprietățile vândute!

Dubai este fermecător, este în continuă dezvoltare, este cel mai bun și sigur loc din lume. Prețurile diferă în funcție de zone, dar pot spune că prețul proprietăților din zone de interes este asemănător cu prețurile din zona de nord a capitalei noastre. În plus, faptul că majoritatea dezvoltatorilor din Dubai ne oferă plan de plată eșalonat, fapt ce conduce spre un proces ușor și rapid de realizare a unei investiții imobiliare în Dubai!” declara Andreea Popa, CEO Emax Real Estate Dubai.

Proprietățile care se află în zone de interes, centrale, cu cel mai înalt grad de ocupabilitate, au preț de plecare de la 190.000de euro. Dar sunt și proprietăți aflate la faza de proiect, ale căror prețuri pleacă de la 130.000, dar situate în zone, cu grad de ocupabilitate mai scăzut.
Organizatorii anunță în cadrul evenimentului de la hotel Plaza , Târgu Mureș , cele mai mari discounturi de preț, flexibilitate în privința planului de plata și chirie garantată. Mai mult, toți participanții la eveniment, vor primi un voucher fly în pentru două persoane, astfel vor avea biletele de avion spre Dubai și cazarea la un hotel de cinci stele, asigurată de către Emax Real Estate Dubai.

Emax Real Estate Dubai, este lider de piață în domeniul investiilor externe,companie premiată de către Romanian Property Awards, că fiind cea mai bună oportunitate de investiție în anul 2021. Andreea Popa, fondatoarea Emax Real Estate Dubai este antreprenoarea de succes care a mizat pe real estate în Dubai, înaintea tuturor.

Cei interesați de participarea la evenimentul privat de vânzări de la hotel Plaza, Târgu Mureș, o pot face prin link-ul de mai jos:

https://emax-realestate.ro/imobiliare/dubai/targu-mures-26-27-ianuarie-2023-eveniment-exclusiv/