in

STC Partners obține finanțare pentru prima fază a ansamblului rezidențial Quartier Azuga

Material preluat


Dezvoltatorul imobiliar STC Partners obține finanțare bancară de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea primei faze a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica, în valoare de 6 mil. Euro.

Prima fază a proiectului va cuprinde două clădiri cu un număr total de 93 de apartamente, de la studiouri duble la apartamente cu 4 camere, printre care și apartamente cu grădină sau penthouse-uri, și va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024 cu primii rezidenți așteptați să se mute în al treilea trimestru al anului 2024, urmată de faza II în paralel și cu un termen de finalizare al întregului proiect în prima parte a anului 2025.

Adi Steiner – Managing Partner, STC Partners

“Finanțarea obținută ne oferă o și mai mare încredere în piața în care activăm, și nu numai, pentru că acestea sunt semnale pozitive pentru întreaga economie. De asemenea, parteneriatul semnat cu Banca Transilvania ne confirmă din nou calitatea ansamblului rezidențial pe care urmează să îl livrăm și reprezintă o oportunitate excelentă pentru viitorii rezidenți Quartier Azuga să beneficieze oferte personalizate de credite ipotecare prin Banca Transilvania. În plus, obținerea finanțării completează sursele de finanțare necesare pentru a livra ansamblul rezidențial în parametrii calitativi prezentați”, spune Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.

Cosmin Calin – Executive Director Large Corporate, Banca Transilvania.

Lansată la finalul verii lui 2022, prima fază a proiectului este vândută în proporție de peste 30%, cu anumite tipuri de unități vândute deja integral. “Banca Transilvania este aproape de clienții din sectorul imobiliar, cărora le oferim suportul financiar necesar. Am văzut în Quartier Azuga un asemenea proiect de calitate și ne bucurăm că putem contribui la formarea unei noi comunități rezidențiale în București”, spune Cosmin Calin, Executive Director Large Corporate, Banca Transilvania.

Ansamblul Quartier Azuga vine cu un set amplu de beneficii, printre care și eficiența energetică ridicată. Pre-certificarea Green Homes, deja obținută din Septembrie 2022, și standardul nZEB asigură economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaze și electricitate, un nivel scăzut al emisiilor de carbon, costuri comune mici, condiții favorabile pentru accesarea unui credit bancar pentru achiziție și perspectiva unei impozitări reduse pe viitor.

Despre STC Partners

STC Partners continuă povestea de succes a Quartier Gramont – proiectul boutique situat lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut integral în 2021. Dezvoltatorul are la bază o echipă de profesioniști experimentați și colaborează cu companii cu o reputație excelentă din industrie – totul pentru a livra cu excelență toate proiectele sale.