in

CERTION – strategii pentru a deveni operatorul celei mai mari alianțe de reședințe de brand din România

Material preluat: 


CERTION își dedică în mod constant întreaga energie și experiență pentru a îndeplini cu succes angajamentele, iar în anul 2022 au avansat într-un ritm susținut cu dezvoltarea fiecărui proiect din portofoliul companiei.

În momentul de față, CERTION pregătește recepția cu autoritățile, care va avea loc până la finalul lunii ianuarie. Va urma o perioadă în care se vor efectua documentațiile cadastrale pentru fiecare apartament în parte, pentru ca mai apoi să se înceapă procedura de semnare a contractelor de vânzare – cumpărare și de predare a apartamentelor către noii proprietari. Ansamblul va fi complet funcțional în sezonul de vară 2023.

De asemenea, la sfârșitul lunii decembrie, a fost finalizat primul studio complet mobilat și utilat, reprezentativ pentru modul în care vor arăta unitățile din cadrul VOGH Hotel Olimp destinate programului de operare hotelieră. Bazat pe linii simple și elegante, conceptul de design interior cuprinde finisaje de calitate premium și mobilier ergonomic, totul într-un ansamblu echilibrat și sustenabil.

Structura proiectului a fost recepționată încă din luna septembrie 2022, iar în această perioadă sunt efectuate lucrări la instalații, compartimentări interioare și fațadă, aceasta din urmă fiind programată pentru finalizare până în luna februarie 2023.

Etapa următoare constă în recepția fiecărui corp de clădire din punct de vedere al închiderii structurii și va avea loc în intervalul decembrie 2022 – ianuarie 2023.

A fost definitivată strategia de segmentare a ansamblului în funcție de modul utilizării. Astfel, o parte dintre clădiri vor fi destinate zonei de operare hotelieră, în timp ce altele vor fi lansate pe piață cu destinația de reședințe de vacanță.

De asemenea, se lucrează, în prezent, la definirea conceptului pentru designul interior și, în premieră, CERTION ne prezintă câteva imagini reprezentative pentru felul în care urmează să arate interioarele din cadrul Jakob Sonne.


Livrarea unui proiect este doar o parte din misiunea CERTION de a livra valoare adăugată investitorilor și cumpăratorilor noștri. Tocmai de aceea, CERTION a demarat un parteneriat de lungă durată cu Loyal Paladin, companie de operare hotelieră la standarde de excelență, cu experiență în proiecte internaționale și locale în valoare de peste 800 de milioane de euro.

După operarea cu succes a proiectelor noastre EPICO Seafront & Garden Apartments și Moussay Beach Club Olimp în sezonul trecut, Loyal Paladin tocmai a preluat administrarea VOGH Hotel Olimp, proiect ce va fi complet funcțional și rentabil începând cu prima jumătate a anului 2023. Compania își continuă astfel strategia prin care își propune să devină operatorul celei mai mari alianțe de reședințe de brand din România, cu un portofoliu ce va îngloba aproximativ 2000 de locuri de cazare până în 2026.

Alcătuită din specialiști formați în cele mai dure zone de operare hotelieră, echipa Loyal Paladin va asigura, pe tot parcursul anului, profitabilitatea unităților pe care noii proprietari doresc să le închirieze printr-un program hotelier dedicat.