in

Arggo Digitalks – Accesarea Fondurilor Europene prin PNRR

Comunicat de presă


Compania Arggo, specializată atât în crearea și implementarea soluțiilor software de business, cât și în furnizarea de servicii de consultanță organizează joi, 12 ianuarie 2023 evenimentul online Arggo Digitalks – Accesarea Fondurilor Europene prin PNRR. Speakerii invitați sunt Rodica Lupu – CEO Loop Operations, Vlad Moțoiu – SMC RRF Program Manager în cadrul Microsoft România și reprezentantul Arggo, Alexandru Tănasă – Digital Business Advisor. Evenimentul Arggo Digitalks se adresează tuturor celor care doresc să acceseze fonduri nerambursabile pentru digitalizarea companiei în care activează. Pentru a afla mai multe detalii despre agenda evenimentului, subiectele pe care le vor dezbate invitații, dar și pentru participarea la eveniment puteți accesa acest link.

Companiile de research au făcut numeroase studii care arată că 82% din IMM-urile din România consideră transformarea digitală a afacerii importantă, dar mai puțin de jumătate dintre ele au făcut pași în aceasta direcție. Tot din aceste studii aflăm și răspunsul la întrebarea “Ce-i oprește pe antreprenori să demareze digitalizarea afacerii?”, și anume: lipsa fondurilor ca principală barieră declarată în drumul spre digitalizare.

Instituțiile de stat și cele europene sunt conștiente de acest lucru și sprijină antreprenorii cu granturi substanțiale pentru transformarea digitală a afacerilor.

În luna decembrie a anului trecut, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a publicat Ghidul Solicitantului, iar apelul de proiecte va fi deschis în perioada 1 februarie 2023 – 30 martie 2023. În perioada 1 februarie – 30 martie 2023, microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii din România vor putea depune proiecte pentru a obține fonduri europene cuprinse între 20.000 – 100.000 de euro, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), prin Programul Digitalizare IMM.

Mai exact:

  • Microîntreprinderile – afacerile cu până la 9 angajați și o cifră de afaceri anuală netă care nu depășește 2 milioane de euro – vor putea accesa între 20.000 și 30.000 de euro pentru digitalizare.
  • Întreprinderile mici – cu maximum 49 de angajați și o cifră de afaceri anuală netă de până la 10 milioane de euro – vor putea primi între 20.000 și 50.000 de euro pentru a-și tehnologiza procesele de business.
  • Întreprinderile mijlocii – care au cel mult 249 de salariați și o cifră de afaceri care nu depășește 50 de milioane de euro anual – vor putea accesa fonduri între 20.000 și 100.000 de euro.

Vă stăm la dispoziție și vă ajutăm pe tot parcursul drumului spre transformarea digitală și accesarea fondurilor pentru digitalizare.

Arggo, în parteneriat cu Loop Operations, vă oferă soluții complete pentru digitalizarea afacerii cu fonduri nerambursabile: consultanță în accesarea fondurilor nerambursabile și soluții IT personalizate. Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției software, training specializat și asistență. Astfel, aveți la dispoziție tot ceea ce este nevoie pentru realizarea dosarului necesar obținerii fondurilor pentru digitalizarea afacerii dumneavoastră.

Pentru participarea la evenimentul de mâine, 12 ianuarie, ora 10.00 puteți accesa acest link.